Σέρβος blogger δημιούργησε e-book για τη Θεσσαλονίκη στα Σέρβικα και Αγγλικά

30 Jan 2019, 14:01 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Σέρβος blogger δημιούργησε e-book για τη Θεσσαλονίκη στα Σέρβικα και Αγγλικά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O Σέρβος Ivan Andrejic εργάζεται ως συγγραφέας ταξιδιωτικών εμπειριών (travel author) και φωτογράφος τα τελευταία χρόνια και χειρίζεται την ιστοσελίδα http://secretsedition.com/ .

Η απασχόλησή του τον βρίσκει στον δρόμο, με μια κάμερα στο χέρι, για να προβάλλει τουριστικούς προορισμούς, πόλεις και περιοχές που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί στα Βαλκάνια, στη Βόρεια Αφρική, στην Ν.Α Ευρώπη και στην Αραβική χερσόνησο.

Έξω από την χώρα του τη Σερβία έχει δημιουργήσει ψηφιακούς ταξιδιωτικούς οδηγούς για περιοχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (το Ντουμπάι και το Αμπού Ντάμπι), τη Γερμανία, την Τυνησία και αλλού.

Πριν από λίγο καιρό σε μια έκθεση φωτογραφίας απ’ τα ΗΕΑ στο Βελιγράδι, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ελληνικής πρεσβείας και η συζήτηση τον «οδήγησε» στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης με σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο e-book για την πόλη και να συγκεντρώσει υλικό για μια νέα έκθεση με θέμα «Τα μυστικά της Ελλάδας-Secrets of Greece».

Τις μέρες που διέμεινε στη Θεσσαλονίκη και ξεναγήθηκε στο πλαίσιο του press trip που οργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ο Σέρβος έγραψε ιστορίες της πόλης και φωτογράφισε τα σημαντικότερα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος. Στα e-books για τη «Θεσσαλονίκη και τα μυστικά της» που έχει αναρτήσει τις τελευταίες ημέρες στο http://issuu.com/ivanandrejic  περιγράφει την ταξιδιωτική  του εμπειρία στην Αγγλική και Σερβική γλώσσα.

Το e-book έχει αναρτηθεί στο επίσημο portal της πόλης www.thessaloniki.travel, διαθέσιμο για όλους τους σέρβους επισκέπτες της πόλης. 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα