Έμφαση στον ιαματικό τουρισμό δίνει το νέο πρόγραμμα προβολής της Κασσάνδρας

17 Jan 2019, 09:56 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Έμφαση στον ιαματικό τουρισμό δίνει το νέο πρόγραμμα προβολής της Κασσάνδρας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας ενέκρινε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του 2019.

Ο βασικός στόχος του προγράμματος, είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της αποδοτικότερης προβολής του Δήμου Κασσάνδρας, του υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Αγίας Παρασκευής και των τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, καθώς και η αύξηση της εισροής περισσότερων επισκεπτών στον Δήμο Κασσάνδρας.

Γι αυτό το λόγο, κεντρικός άξονας της τουριστικής προβολής είναι οι ιαματικές πηγές του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Αγίας Παρασκευής αλλά η  προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, βάσει του οποίου σχεδιάστηκε το εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει το σύνολο των ενεργειών προβολής, αναλύοντας τους βασικούς άξονες σε επιμέρους ενότητες, με συγκεκριμένες δράσεις.

Ειδικότερα, προγραμματίζονται μεταξύ άλλων οι ακόλουθες δράσεις:

-Προβολή του παγωτού «Κασσάνδρα» στις σχετικές εκθέσεις.

-Δημιουργία προωθητικού υλικού για την ενημέρωση και προβολή του Δήμου Κασσάνδρας, για παράδειγμα δημιουργία εντύπων –χαρτών και θεματικών διαδρομών που αφορούν πεζοπορικές, ποδηλατικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού και δημιουργία γενικού εντύπου προβολής της Κασσάνδρας.

-Παραγωγή και προμήθεια διαφημιστικού υλικού που θα χρησιμοποιηθεί σε διαφημιστικές καταχωρήσεις.

-Τηλεοπτική κάλυψη των δραστηριοτήτων της κοινωφελούς επιχείρησης, όπως είναι το Υδροθεραπευτήριο Λουτρών Αγ. Παρασκευής, οι Περιφερειακές Πολιτιστικές

Εκδηλώσεις, το Φεστιβάλ Κασσάνδρας.

-Προβολή από ραδιοφωνικούς σταθμούς.

-Διαφημιστική καταχώριση σε ηλεκτρονικά μέσα, εφημερίδες και περιοδικά

-Διοργάνωση ενημερωτικών σεμιναρίων για τον τουρισμό, ήτοι τεχνικές πώλησης, συστήματα κρατήσεων, FNB, τεχνικές marketing τουριστικών επιχειρήσεων.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα