Η τουριστική προβολή της Πάρου για το 2019

19 Dec 2018, 09:29 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Η τουριστική προβολή της Πάρου για το 2019

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το πρόγραμμα της τουριστικής προβολής του για το 2019 ενέκρινε ο Δήμος Πάρου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, δίνεται μεταξύ άλλων μεγάλη βαρύτητα στην εκτέλεση ενεργειών ψηφιακής προώθησης και ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος του νησιού. Οι ψηφιακές δράσεις, περιλαμβάνουν τη δημιουργία μίας δημιουργικής ψηφιακής καμπάνιας, η οποία θα συνδεθεί με όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις σχετικές σελίδες του διαδικτύου, προσφέροντας μέσα από έξυπνα travel stories, ελκυστικά για τους χρήστες του διαδικτύου.

Παράλληλα, θα δημιουργηθούν μικρά θεματικά βίντεο, που θα περιλαμβάνουν τις δέκα καλύτερες προτάσεις που αφορούν σε διαφορετικές κατηγορίες διακοπών στην Πάρο, όπως είναι οι 10 καλύτερες εμπειρίες στην Πάρο, Families in Paros και Secret Paros.

Επίσης, αποφασίστηκε η σύνδεση όλων των καναλιών με ένα landing page, μέσω της δημιουργίας promo page εντός του διαδικτυακού τόπου του δήμου, ώστε να εκσυγχρονιστεί η ήδη υπάρχουσα σελίδα και να συνδεθεί σωστά με τα υπόλοιπα μέσα.

Τέλος, θα δημιουργηθεί ένα ετήσιο διαδικτυακό ημερολόγιο, μέσω του οποίου θα προωθούνται δράσεις και εκδηλώσεις του νησιού, με παράλληλη σύνδεση με συστήματα κρατήσεων εισιτηρίων, μεταφορικών και καταλυμάτων.  

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα