Ρεκόρ αεροπορικών αφίξεων φέτος στην Πάρο

23 Oct 2018, 12:33 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Ρεκόρ αεροπορικών αφίξεων φέτος στην Πάρο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με τον «αέρα» του νικητή ετοιμάζεται η Πάρος για τη νέα χρονιά με ειδικό πρόγραμμα στρατηγικής που, πέρα από τις εκθεσιακές συμμετοχές. προβλέπει σειρά δράσεων με στόχο την κεφαλαιοποίηση των φετινών αποτελεσμάτων με ταυτόχρονη επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Τα στοιχεία και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, έδειξαν ότι πράγματι το κυκλαδίτικο νησί καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, αφού στο  εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2018 οι αφίξεις στο Αεροδρόμιο  ανήλθαν στις 83.500, αυξημένες κατά 25% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017 και κατά 163% σε σχέση με το 2016! 

Σχετικά ο Δήμαρχος Πάρου κος Μάρκος Κωβαίος δήλωσε:

«Η Πάρος φέτος, καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας. Μετά την άνοδο των αφίξεων στο λιμάνι, έρχονται τώρα τα πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία από το Αεροδρόμιό μας για να επιβεβαιώσουν το γεγονός ότι το νησί μας μπαίνει σε μια νέα εποχή στο τουριστικό Τομέα.

Όπως πολλές φορές, έχω δηλώσει η άνοδος του Τουρισμού γεννά νέες υποχρεώσεις από όλους μας - και πρώτα από όλους από το Δήμο μας. Οφείλουμε πλέον να εστιάσουμε σε μία βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη που θα έχει διάρκεια στο χρόνο και παράλληλα θα σέβεται τους επισκέπτες, τη παράδοση, το περιβάλλον του νησιού και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Η Πάρος έχει μπροστά της ένα νέο μεγάλο στοίχημα να κερδίσει».

 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα