Νέες πλωτές εξέδρες στην Κέρκυρα

11 Sep 2018, 09:47 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Νέες πλωτές εξέδρες στην Κέρκυρα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νέες πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Κέρκυρας, για λογαριασμό τουριστικών επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων αποφάσισε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας συνολικού εμβαδού 149,94τ.μ., στη θαλάσσια περιοχή Κοντόκαλι  Κέρκυρας για την εξυπηρέτηση θαλασσίων μέσων αναψυχής, για λογαριασμό της εταιρείας “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ και ΣΙΑ Ε.Ε.”.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας 36 τ.μ. για εποχιακή χρήση, στην θαλάσσια περιοχή «ΚΑΛΑΜΙ ΣΙΝΙΩΝ» Κέρκυρας, για λογαριασμό της κας. ΠΟΝΟΜΑΡΕΒΑ Ντάρια του Νικολά. Η εν λόγω πλωτή εξέδρα θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για την προσωρινή πρόσδεση σκαφών.

Επισημαίνεται ότι  τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή της πλωτής εξέδρας δεν θα περιέχουν τοξικές ουσίες, επικίνδυνες για το περιβάλλον, ενώ σε περίπτωση ανεύρεσης αρχαίων, πολιτιστικής φύσης αντικειμένων κατά την διάρκεια των εργασιών τοποθέτησης της πλωτής εξέδρας, οι υπεύθυνοι του έργου οφείλουν να τις διακόψουν και να ειδοποιήσουν αμέσως την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, προκειμένου να προβεί σε ενέργειες των αρμοδιοτήτων της.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα