Εξέδρα για πολιτικούς γάμους στη Λίνδο

01 Apr 2018, 18:21 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Εξέδρα για πολιτικούς γάμους στη Λίνδο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή εξέδρας στο λιμανάκι του Αγ. Παύλου για την τέλεση πολιτικών γάμων στη Λίνδο.

Ο δήμαρχος Ρόδου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος επισκέφθηκε τα έργα όπου επέβλεψε τις εργασίες που ανέλαβε ο Προέδρος και τα μέλη της δημοτικής κοινότητας Λίνδου για την κατασκευή καλαίσθητης εξέδρας, στην οποία θα τελούνται οι πολιτικοί γάμοι στη Λίνδο.

Σύμφωνα με τις συνεννοήσεις που είχε ο δήμαρχος με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο και με ρητές οδηγίες του ίδιου του δημάρχου για την αισθητική παρέμβαση στον χώρο, τηρώντας όλες τις παραμέτρους της λιμενικής νομοθεσίας δόθηκαν οδηγίες για την επένδυση με ξύλινο υλικό του υφισταμένου λιμενικού μόλου (προβλήτα)σε τρία διαφορετικά επίπεδα για να τελούνται οι πολιτικοί γάμοι με φόντο το εκκλησάκι του Αγίου Παύλου, την Ακρόπολη της Λίνδου και τον παραδοσιακό οικισμό της Λίνδου.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Λίνδου κ. Γεώργιο Ελευθερίου και τους τοπικούς συμβούλους κ. Β. Διακογεωργίου και κ. Βανέσα Παπαδημητρίου, για την ιδιαίτερη επιμέλειά τους σε ένα πολύ σοβαρό θέμα που απασχολούσε όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά την τοπική εκκλησία, τα τουριστικά γραφεία και τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα