Κως: Περισσότεροι Ρώσοι τουρίστες με το νέο αεροδρόμιο

21 Dec 2017, 09:54 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Κως: Περισσότεροι Ρώσοι τουρίστες με το νέο αεροδρόμιο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tα έργα της Fraport Greece στο αεροδρόμιο της Κω, τα οποία αναμένεται να εκσυγχρονίσουν τις εγκαταστάσεις του και να τριπλασιάσουν τη δυναμικότητά του μέχρι το 2020 θα ανεβάσουν προοδευτικά τον αριθμό των ρώσων τουριστών στο νησί, επισημαίνουν ρώσοι τουρ οπερέιτορ.

Στον Biblio-Globus πιστεύουν ότι καθώς το νησί της Κω είναι πολύ δημοφιλής προορισμός για τους Ρώσους (για μια δεκαετία ρωσικά τσάρτερ αλλά και προγραμματισμένες πτήσεις έχουν προορισμό το νησί), η σημασία του στο ελληνικό πρόγραμμα διακοπών είναι μεγάλη.

Την τελευταία 15ετία έχουν κατασκευασθεί πολλά τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία που πληρούν όλα τα στάνταρ φιλοξενίας καθιστώντας τον προορισμό κατάλληλο για οικογενειακές διακοπές.

Ο Biblio-Globus το 2018 θα πραγματοποιεί πτήσεις από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο από τη Μόσχα, 3 φορές την εβδομάδα, και την Αγία Πετρούπολη, 2 φορές την εβδομάδα.

Ο γενικός διευθυντής της Mouzenidis Travel, κ. Γιώργος Μασμανίδης, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με την ολοκλήρωση των έργων, περισσότεροι ρώσοι θα καταφθάσουν στο νησί, καθώς αποτελεί ήδη δημοφιλή προορισμό.

Η διεύρυνση της δυναμικότητας του αεροδρομίου θα έχει σίγουρα θετικό αντίκτυπο στις τουριστικές ροές, τόνισε, καθώς η βάση ξενοδοχείων στο νησί είναι από τις μεγαλύτερες και νεότερες στην Ελλάδα.

Η επένδυση στο αεροδρόμιο ανέρχεται σε 30,5 εκατ. ευρώ και, σύμφωνα με τη Fraport, τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα