Κως: Δημιουργία λογότυπου τουριστικής προβολής

23 Oct 2017, 11:46 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Κως: Δημιουργία λογότυπου τουριστικής προβολής

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Προτάσεις για τη δημιουργία δηλωτικού σήματος (λογότυπου) του Δήμου Κω καλούνται να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι από την αναλυτική πρόσκληση με αριθμό πρωτ. 33117/18-10-2017.

Το λογότυπο θα πρέπει να συνδυάζει στοιχεία της ιστορικής, πνευματικής,γεωγραφικής, φυσικής και πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού και να προβάλλει την εικόνα του ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.

H πρόσκληση απευθύνεται σε εικαστικούς καλλιτέχνες, επαγγελματίες γραφίστες, σχεδιαστές, εικαστικούς αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ζωγράφους, γλύπτες, σπουδαστές ή φοιτητές σχολών με συναφές αντικείμενο ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που μπορεί να σχεδιάσει το λογότυπο με τις προδιαγραφές που αναφέρονται σε αυτή. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν εταιρείες ή φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών, μεμονωμένα ή κατά ομάδες.

 

Το λογότυπο θα πρέπει να:

Ø είναι σαφές, αναγνωρίσιμο, εύκολα αντιληπτό και να προσελκύει την προσοχή,

Ø συνοδεύεται με αιτιολογικό – επεξηγηματικό κείμενο από τον δημιουργό του,

Ø περιλαμβάνει εικαστικό και λεκτικό μέρος, με την επωνυμία του Δήμου («Δήμος Κω»),

Ø είναι πρωτότυπο και μοναδικό, όπως ορίζουν οι ισχύουσες διατάξεις του Ν. 2121/1993

«Πνευματική ιδιοκτησία, συγγενικά δικαιώματα και πολιτιστικά θέματα» (ΦΕΚ 25Α/1993), να μην αποτελεί δηλαδή προϊόν απομίμησης ή αντιγραφής και να μην παραπέμπει σε άλλα σήματα.

Ø είναι λειτουργικό στη χρήση του, επιδεκτικό σε σμίκρυνση και σε μεγέθυνση χωρίς να χάνει την επικοινωνιακή του δύναμη και να αλλοιώνεται το σχήμα του, ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί σε οποιαδήποτε μορφή (π.χ. σημαία, πινακίδα, κάρτα, επιστολή, φάκελος αλληλογραφίας κλπ).

Στο νικητή θα απονεμηθεί έγγραφος τίτλος και χρηματικό βραβείο 2.000 ευρώ, ενώ στους δημιουργούς της δεύτερης και της τρίτης καλύτερης πρότασης θα αποδοθεί εύφημος μνεία.

Η αξιολόγηση των προτάσεων που θα κατατεθούν θα γίνει από πενταμελή επιτροπή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραίτητα να προμηθευτούν όλα τα σχετικά έγγραφα που είναι διαθέσιμα και σε ηλεκτρονική μορφή από τηνιστοσελίδα του Δήμου Κω στη διεύθυνση (www.kos.gov .gr), τα οποία είναι:

Ø Αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ø Περιληπτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ø Έντυπο αίτησης

Ø Υπεύθυνη δήλωση

Ø Υπόδειγμα εξωτερικού φακέλου συμμετοχής

Ø Υπόδειγμα φακέλου πρότασης

Ø Υπόδειγμα φακέλου αίτησης

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού, Συντονισμού, Δημοτικής Περιουσίας, Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης & Πρωτογενούς Τομέα, που βρίσκεται στην οδό Σκεύου Ζερβού 40, Κως 85300, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. επικοινωνίας 2242361531, e-mail: p.anesti@kos.gr) από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν την αναλυτική πρόσκληση, τα απαραίτητα έγγραφα (υποδείγματα) ή διευκρινίσεις.

Η υποβολή των προτάσεων μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους (ή εκπρόσωπό τους) ή με ταχυδρομική αποστολή ή με εταιρία ταχυμεταφορών στην παραπάνω διεύθυνση και η προθεσμία λήγει στις 13-12-2017.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα