Η Σκύρος γοήτευσε τους τουριστικούς πράκτορες από τη Β.Ελλάδα και Θράκη

01 Dec 2016, 12:39 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Η Σκύρος γοήτευσε τους τουριστικούς πράκτορες από τη Β.Ελλάδα και Θράκη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το γραφικό νησί της Σκύρου επισκέφτηκε αποστολή 20 τουριστικών πρακτόρων από την Μακεδονία και τη Θράκη, 26-28 Nοεμβρίου, μετά από πρόσκληση του προέδρου του τουριστικού συλλόγου «Δίκτυο Ποιότητος Σκύρου», κ.Ιωάννη Ευγενικού. 

Το εκπαιδευτικό ταξίδι συνδιοργανώθηκε από το «Δίκτυο Ποιότητος Σκύρου», την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, τον Δήμο Σκύρου, την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης και την Aegean/OlympicAir.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι περιφερειακοί διευθυντές της Aegean, Βορείου Ελλάδος κ.Σιδηροπούλου Ειρήνη και της Νοτίου Ελλάδος κ.Πάρης Επιτροπάκης, τηλεοπτικό συνεργείο του  Σταρ Κεντρικής Ελλάδος και δημοσιογράφος από το περιοδικό Ομορφα Ταξίδια.

Οι τουριστικοί πράκτορες αναχώρησαν γοητευμένοι από τις φυσικές ομορφιές του νησιού και την φιλοξενία. Σύμφωνα με την δήλωση του προέδρου της Ε.Τ.Γ.Μ-Θ κ. Βύρωνα Θεολόγη, το νησί τους προσέλκυσε το ενδιαφέρον και δόθηκε υπόσχεση για την άμεση δημιουργία τουριστικών πακέτων για την προώθηση και ανάπτυξη του προορισμού.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του «Δικτύου Ποιότητος» κ.Ευγενικός δήλωσε: «Τώρα πιστεύω ότι είναι ο σωστός χρόνος. Υπάρχει γόνιμο έδαφος, και οι κατάλληλες συνθήκες που δημιουργούν ο Εθνικός μας αερομεταφορέας Aegean/OlympicAir, η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης και η αυθεντικότητα της Σκύρου, το καθιστούν μια καλή αφετηρία για ανάπτυξη».

Ο δήμαρχος Σκύρου κος Μίλτος Χατζηγιαννάκης υπογράμμισε ότι πιστεύει πολύ στο νησί, σαν τουριστικό προορισμό και ο Δήμος Σκύρου είναι και θα είναι πάντα αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια υλοποιείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Βασική βέβαια προϋπόθεση αποτελεί η συνέχεια και η ανάπτυξη της αεροπορικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τη Σκύρο ,από την Aegean /Olympic Αir,η οποία έχει και στο παρελθόν βοηθήσει το νησί της Σκύρου, με την ανάληψη και την προώθηση του δρομολογίου Αθήνα-Σκύρος, ενώ ήδη για την συγκεκριμένη γραμμή έχει ανακοινώσει για την θερινή περίοδο 6 πτήσεις την εβδομάδα .      

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα