Δήμος Θερμαϊκού: εγχειρίδιο καλής συμπεριφοράς στις παραλίες

15 Mar 2016, 12:52 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Δήμος Θερμαϊκού: εγχειρίδιο καλής συμπεριφοράς στις παραλίες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Eγχειρίδιο με τίτλο "Ευτυχισμένες Διακοπές", που περιέχει χρήσιμες συμβουλές και ειδικές οδηγίες για τη συμπεριφορά των επισκεπτών στις παραλίες και τις ακτές, ανήρτησε σήμερα ο δήμος Θερμαϊκού στη ιστοσελίδα του.

Πρόκειται για έναν οδηγό συμπεριφοράς όταν βρισκόμαστε στη φύση, που με τη μορφή κόμικς, επιδιώκει να παρέχει πληροφορίες και ιατρικές οδηγίες ώστε να μπορούμε να χαρούμε με ασφάλεια και σεβασμό προς το περιβάλλον, τις ελληνικές θάλασσες. Δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θερμαϊκού από την εταιρεία ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ με την υποστήριξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

«Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και της συγκέντρωσης χιλιάδων επισκεπτών στις παραλίες του Δήμου μας, θέλουμε να τους κάνουμε συμμέτοχους στην προσπάθεια μας για ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον που θα κληρονομήσουμε στα παιδιά μας και να παράσχουμε ταυτόχρονα όλες τις χρήσιμες συμβουλές για να μπορούμε όλοι να χαρούμε τη θάλασσα και τις αμμουδιές χωρίς προβλήματα. Σύντομα το συγκεκριμένο εγχειρίδιο θα διατίθεται εκτός από την ηλεκτρονική και σε έντυπη έκδοση η οποία θα διατίθεται δωρεάν σε κεντρικά σημεία του Δήμου μας. Ελπίζουμε και αισιοδοξούμε ν’ αποδειχθεί χρήσιμο σε όσους το γνωρίσουν», τόνισε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης.

Επισυναπτόμενα Αρχεία
Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα