Κέρκυρα προτείνουν οι Ισπανοί για το χειμώνα

07 Jan 2016, 14:37 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Κέρκυρα προτείνουν οι Ισπανοί για το χειμώνα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με τίτλο «Χειμερινή Μεσόγειος», η ηθοποιός Carolina Bang και η ισπανική έκδοση του lifestyle περιοδικού InStyle, υποβάλλουν τα σέβη τους στην αρχόντισσα του Ιονίου, την Κέρκυρα.

Η μαγευτική θέα του Ιονίου, η ιστορία, ο πολιτισμός και η τοπική γαστρονομία του νησιού πρωταγωνιστούν στις οκτώ σελίδες αφιερώματος που φιλοξενήθηκαν στο τεύχος Δεκεμβρίου, και αναδεικνύουν την Κέρκυρα σε έναν ελκυστικό χειμερινό προορισμό.

Με τα χρώματα της Μεσογείου να παραμένουν φωτεινά ακόμα και τον χειμώνα, το άρθρο προσκαλεί το αναγνωστικό κοινό να ετοιμάσει τις αποσκευές του για έναν ξεχωριστό προορισμό.

Η Carolina Bang, στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού ταξιδιού που διοργάνωσε η Marketing Greece και η Ελληνική Πρεσβεία της Ισπανίας, με στόχο την προώθηση και προβολή της Κέρκυρας ως χειμερινό προορισμό στο τουριστικό κοινό της Ισπανίας, επισκέφθηκε την Diva του Ιονίου και γνώρισε από κοντά τη συναρπαστική πόλη της Κέρκυρας.

Κατά τη διάρκεια παραμονής της στην Κέρκυρα, η ηθοποιός θαύμασε τις ομορφιές του νησιού, απόλαυσε τον καφέ της στο Ιστορικό Λιστόν, περπάτησε στα στενά της παλιάς πόλης και γεύτηκε τον γαστρονομικό μικρόκοσμο της Κέρκυρας. Γοητευμένη από την πλούσια ιστορία και κουλτούρα της πόλης, η Carolina Bang προτείνει τα δικά της ταξιδιωτικά tips και εκπλήσσεται από τον συνδυασμό των νεοκλασικών κτιρίων, των ανακτόρων και των μουσείων που συνυπάρχουν αρμονικά στην πόλη.

Ενθουσιασμένη από την Κέρκυρα η Carolina Bang τονίζει ότι πρόκειται για «ένα θαυμάσιο νησί, ένας παράδεισος ηρεμίας στην καρδιά της Μεσογείου».

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα