Η Omnicongresses γίνεται μέλος του HAPCO

15 Jan 2015, 15:36 | HAPCO

TornosNews.gr

Η Omnicongresses γίνεται μέλος του HAPCO

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO), στην κατηγορία «Επαγγελματίες Οργανωτές Συνεδρίων», εισήχθη ως νέο μέλος η εταιρία Omnicongresses, που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων, ημερίδων και μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων, κυρίως οδοντιατρικού και οδοντοτεχνικού ενδιαφέροντος.

Η εταιρία ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2008 και πιστοποιήθηκε από τον ΕΟΤ τον ίδιο χρόνο με αριθμό ειδικού σήματος 0206Ε60000280501 το οποίο έχει ισχύ ως το 2018.

Στο χρονικό διάστημα της δραστηριότητας της η Omnicongresses έχει διοργανώσει:

• Ανοιχτά οδοντιατρικά συνέδρια με συμμετοχή Ελλήνων και ξένων οδοντιάτρων, 

• Προγράμματα συνεχιζόμενης κατάρτισης, διάρκειας 1 έτους, στην Αισθητική Οδοντιατρική, στην Εμφυτευματολογία και την Ενδοδοντία, 

• Ανοιχτά συνέδρια σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Μικροσκοπικής Οδοντιατρικής 

• Ημερίδες και διημερίδες σε θέματα, ενδοδοντίας, αισθητικής, εμφυτευμάτων.

Όλα τα συνέδρια της Omnicongresses έχουν διεθνή χαρακτήρα τόσο ως εκ της συμμετοχής οδοντιάτρων από 27 περίπου διαφορετικές χώρες, όσο επίσης και εκ της παρουσίας ξένων και παγκοσμίως καταξιωμένων εισηγητών.

Η Omnicongresses συνεργάζεται με τον θεσμοθετημένο και διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα BDIZ-EDI, Γερμανίας, καθώς και με Πανεπιστήμια και Επιστημονικούς Φορείς τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και από την Αμερική, συνεργασία η οποία πιστοποιεί και το υψηλό επιστημονικό επίπεδο όλων των δράσεων της εταιρείας.

 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα