Μειωμένα τέλη κυκλοφορίας στα Τουριστικά Λεωφορεία και το 2022

23 Dec 2021, 09:59 | ΓΕΠΟΕΤ

TornosNews.gr

Μειωμένα τέλη κυκλοφορίας στα Τουριστικά Λεωφορεία και το 2022

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια απευθύνει η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού για την άμεση παρέμβασή του προκειμένου να υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημα της Ομοσπονδίας για να ισχύσουν μειωμένα κατά 50% τα τέλη κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων και για το 2022.

Το συγκεκριμένο μέτρο, που ψηφίστηκε στη Βουλή, συμβάλει στη μείωση των δυσμενέστατων επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού στον κλάδο των τουριστικών γραφείων και λεωφορείων, ο οποίος ουσιαστικά υπολειτουργεί.

"Είμαστε βέβαιοι ότι τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε η κυβέρνηση θα συνεχιστούν, τονίζει η ΓΕΠΟΕΤ, προσθέτοντας: Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ενταθεί η συνεργασία Κυβέρνησης και επιχειρήσεων που έχει οικοδομηθεί στον τουρισμό τα τελευταία δύο χρόνια και που έχει οδηγήσει σε παγκοσμίως αναγνωρίσιμα αποτελέσματα τον ελληνικό τουρισμό. Αναμένουμε να διευρυνθούν οι παρεμβάσεις του υπουργείου Τουρισμού και σε έτερα συναρμόδια υπουργεία, με στόχο να δοθούν λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα του τουριστικού κλάδου".

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα