Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης

15 Jul 2014, 22:02 | ΓΕΠΟΕΤ

TornosNews.gr

Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας σε τουριστικό λεωφορείο που κινούνταν στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης, και συγκεκριμένα στο 6ο χιλιόμετρο, λίγο πριν από το χωριό Κερασίτσα Τεγέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το τουριστικό λεωφορείο μετέφερε 22 Αμερικανούς σπουδαστές με τον συνοδό καθηγητή τους, που πραγματοποιούν πολυήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι στη χώρα μας και ταξίδευαν κάνοντας τον γύρο της Πελοποννήσου με προορισμό τη Σπάρτη.

Το λεωφορείο σταμάτησε στην άκρη της εθνικής οδού και μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο οδηγός με πυροσβεστήρα είχε σβήσει τη φωτιά, που προκλήθηκε πιθανότατα από μηχανική βλάβη.

Οι τουρίστες βγήκαν από το λεωφορείο χωρίς να υπάρξει κανένας τραυματισμός και συνέχισαν το ταξίδι τους με άλλο λεωφορείο που έφτασε αργότερα και τους παρέλαβε.

Στο σημείο του συμβάντος, περίπου για τρεις ώρες, ήταν κλειστή η μία λωρίδα της εθνικής οδού και υπήρχε πυροσβεστικό όχημα και τροχονόμος, που ρύθμιζε την κυκλοφορία για την αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.

 
Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα