ΓΕΠΟΕΤ: Δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας

18 Mar 2017, 10:37 | ΓΕΠΟΕΤ

TornosNews.gr

ΓΕΠΟΕΤ: Δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας

Η ανάδειξη του ευρύτερου ρόλου της αρμοδιότητας και του πλαισίου δράσης της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού )ΓΕΠΟΕΤ), με έμφαση στις δημιουργικές πρωτοβουλίες για την προβολή του Ελληνικού Τουρισμού αλλά και με ανάληψη δράσεων κοινωνικής ευαισθησίας αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης της ΓΕΠΟΕΤ, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής της ανασυγκρότησης.

Αυτό τονίστηκε σε φιλική συνάντηση και γεύμα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΠΟΕΤ με τουριστικούς και οικονομικούς συντάκτες στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα. Η εκδήλωση αποτέλεσε χορηγία της ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου προς την Ομοσπονδία και τα μέλη της – τουριστικά γραφεία και tour operator – με τα οποία το Radisson Blu Park Hotel διατηρεί επι σειρά ετών εποικοδομητική συνεργασία. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Κώστα Παλασκώνη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Άρη Μαρίνη, «η ΓΕΠΟΕΤ δεν αποτελεί φορέα διαμαρτυρίας αλλά ένα μοχλό δημιουργίας προς την κοινή κατεύθυνση της ανάδειξης των πλεονεκτημάτων της χώρας μας και της παρέμβασης για θέματα τουριστικής πολιτικής που διευκολύνουν την επιχειρηματική δραστηριότητα». Παράλληλα ο Πρόεδρος παρουσίασε στους δημοσιογράφους τον κ. Νότη Μαρτάκη ως τον νέο εκπρόσωπο Επικοινωνίας της Ομοσπονδίας.

Τέλος, ανακοινώθηκε η ανάληψη δράσεων κοινωνικού περιεχομένου με άξονες αφενός την οδική συμπεριφορά και ασφάλεια αλλά και την παροχή δυνατοτήτων περιηγήσεων και εκδρομών σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.