Η FedHATTA βραβεύει τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

16 Jan 2023, 16:51 | FEDHATTA

TornosNews.gr

Η FedHATTA βραβεύει τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Ομοσπονδία  Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού βράβευσε τον ΟΤΘ για την συμβολή του στην προώθηση της Θεσσαλονίκης διεθνώς, ως τουριστικός προορισμός τα τελευταία χρόνια στις διεθνείς τουριστικές αγορές.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου από τον πρόεδρο της FedHATTA, κ. Λύσανδρο Τσιλίδη, παρουσία του προέδρου του ΗΑΤΤΑ, κ. Νικόλα Κελαϊδίτη, του διευθύνοντος συμβούλου του εθνικού εκθεσιακού φορέα ΔΕΘ – HELEXPO.Α.Ε, κ. Κυριάκου Ποζρικίδη, του προέδρου της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, κ. Βύρωνα Θεολόγη και της αντιπροέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ταμίας του ΟΤΘ κ. Χρύσας Γρανούζη.

Η κ. Πατουλίδου δήλωσε: "Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους μας η αναγνώριση αυτή. Ιδίως όταν προέρχεται από έναν σημαντικό φορέα όπως αυτός της Ομοσπονδίας FedHATTA. Κοινός στόχος η ανάπτυξη του τουρισμού στην χώρα μας. Οι στρατηγική προβολής του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης βρίσκει έναν δυνατό και σημαντικό σύμμαχο".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης δήλωσε: "Εκτιμούμε ότι οι προσπάθειες του Οργανισμού, και της κ.Βούλας Πατουλίδου συγκεκριμένα, ακολουθούν μια ορθή στρατηγική ανάκαμψης του τουρισμού της πόλης, και γι’ αυτό αισθανθήκαμε την ανάγκη να εκφράσουμε μέσα από την τιμητική αυτή διάκριση, ένα «ευχαριστώ» καθώς και την εκτίμησή μας στο έργο τους".

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα