Στα Χανιά η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA

06 Sep 2022, 12:12 | FEDHATTA

TornosNews.gr

Στα Χανιά η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στα Χανιά θα βρεθούν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA εν όψει συνεδρίασης, με χαρακτήρα ενημέρωσης σε ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό της Ευρώπης, αλλά και την διαχείριση και λήψη αποφάσεων, σχετικά με τα τρέχοντα θέματα.

Τα μέλη της Επιτροπής θα συνεδριάσουν στις 15 – 17 Σεπτεμβρίου, και θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν σημαντικά σημεία της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση της ECTAA στην χώρα μας για το 2022, αφού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Preferred Destination» σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, για το τρέχον έτος, η Ελλάδα προβάλλεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στα συνεργαζόμενα με την ECTAA κράτη.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό και αισιόδοξο το μήνυμα αυτής της επίσκεψης, καθώς εν μέσω ιδιάζουσας τουριστικής περιόδου, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προβολής προσβλέποντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού για το 2023. Τα τουριστικά γραφεία της Ευρώπης, ως κατ’ εξοχήν διακινητές του τουρισμού, θα βρεθούν μαζί για μια πολυεπίπεδη συνεργασία για την αύξηση των τουριστικών ροών στις ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός από το οποίο η Ελλάδα θα έχει μεγάλα οφέλη.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα