FedHATTA: Στρατηγική προώθηση του ελληνικού και κυπριακού τουρισμού

23 Jul 2019, 11:23 | FEDHATTA

TornosNews.gr

FedHATTA: Στρατηγική προώθηση του ελληνικού και κυπριακού τουρισμού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με εκπροσώπους του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, προκειμένου να συζητηθούν θέματα κοινής πολιτικής για τη χάραξη στρατηγικής προώθησης του τουρισμού των δύο χωρών.

Το υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου εκπροσώπησαν ο Ανώτερος Τουριστικός Λειτουργός, κ. Δώρος Γεωργιάδης, η Τουριστική Λειτουργός, κ. Μάρθα Καρεκλά και η Λειτουργός Μάρκετινγκ & Πωλήσεων στο Γραφείο Αθηνών, κ. Ιωάννα Χατζηκωστή.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τις σχολικές και εκπαιδευτικές εκδρομές από την Ελλάδα προς την Κύπρο, το πλαίσιο στήριξης μέσω της East Mediterranean Travel and Tourist Agencies Associatons Synergies (EMTTAAS), καθώς και η δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων θεματικού κυρίως τουρισμού, τα οποία θα διοχετευθούν στην αγορά μέσω των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων των δύο χωρών.

Ο κ. Τσιλίδης ανέπτυξε το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας για την χρονική περίοδο 2019 – 2020, και οι δύο πλευρές εξέφρασαν το ενδιαφέρον για αμοιβαία συμμετοχή σε κοινές δράσεις που θα ωφελήσουν και τις δύο πλευρές σε άμεσο και έμμεσο χρόνο.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα