Μεγάλο ενδιαφέρον από Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες για τον ελληνικό τουρισμό

05 Feb 2019, 11:18 | FEDHATTA

TornosNews.gr

Μεγάλο ενδιαφέρον από Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες για τον ελληνικό τουρισμό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Εκατοντάδες είναι τα αιτήματα για συναντήσεις των Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων με την ελληνική αποστολή, στο πλαίσιο του 2ου GREEK PANORAMA Roadshow με την ASTA, και την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA.

Πλησιάζοντας οι ημερομηνίες του δεύτερου B2B Roadshow της North Events στην Καλιφόρνια, το ενδιαφέρον των Αμερικανικών τουριστικών γραφείων αυξάνεται με συμμετοχές που σχεδόν «πολλαπλασιάζονται» καθημερινά. 

Το πρόγραμμα του Roadshow υλοποιείται με στρατηγικούς συνεργάτες την ASTA - American Society of Travel Advisors, και την FedHATTA - Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, και αποτελεί την δεύτερη οργανωμένη ελληνική αποστολή στις ΗΠΑ, αυτή την φορά στην Δυτική Ακτή. 

Αναλυτικότερα, στην Καλιφόρνια, μία από τις πλουσιότερες πολιτείες της Αμερικής, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις μεταξύ τοπικών  ASTA Travel Advisors και εκπροσώπους της ελληνικής αποστολής (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, προορισμοί), όπως στο παρακάτω πρόγραμμα:

San Diego, 25 Φεβρουαρίου 2019

Los Angeles, 26-27 Φεβρουαρίου 2019

San Francisco, 28 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου 2019

Οι Αμερικανοί τουριστικοί πράκτορες εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους ζητώντας απευθείας συναντήσεις με την ελληνική πλευρά – θέτοντας ακόμη υψηλότερους στόχους για την νέα τουριστική σαιζόν και μοιραζόμενοι τις εκτιμήσεις τους για συνέχιση της ανοδικής πορείας της ζήτησης για ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς. 

Όπως είχε δηλώσει ο Bob Duglin, Vice President, Business Development | ASTA, για την 1η περιοδεία στην Ανατολική Ακτή, η American Society of Travel Agents (ASTA) είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζεται με τη North Events προκειμένου να εκπαιδεύσει τους τουριστικούς πράκτορες εξερχόμενου τουρισμού στα προϊόντα και τις συνεργασίες στην Ελλάδα. Αυτές οι συναντήσεις δημιουργούν επαγγελματικές σχέσεις με μεγάλη επιστροφή επενδύσεων για όλους όσους μετέχουν. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα