Στην W2Strategy υπηρεσίες προβολής από τον ΕΟΤ

07 Aug 2023, 07:54 | ΕΟΤ

Σοφία Κοντογιάννη

Στην W2Strategy υπηρεσίες προβολής από τον ΕΟΤ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στην εταιρεία W2Strategy I.K.E. ανετέθη από τον ΕΟΤ η προβολή του έργου ADVENTOUR, Adventure across the borders του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας «INTERREG IPA 2014-2020» για την Ελλάδα και την Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται η δημιουργία και έκδοση διαφημιστικού εντύπου καθώς και η δημιουργία προωθητικού βίντεο και η συλλογή φωτογραφιών. Το κόστος ανέρχεται σε 36.435,80 ευρώ με ΦΠΑ.

Η W2Strategy ιδρύθηκε από 2 ειδικούς σε θέματα στρατηγικής, κρίσεων και επικοινωνίας, με πολλά χρόνια εμπειρίας σε διάφορα έργα επικοινωνίας. Από το 2012, η W2Strategy έχει εξελιχθεί σε μια Συμβουλευτική Υπηρεσία Στρατηγικής και Επικοινωνίας με ποικίλη πελατεία, καθώς και μια ισχυρή ομάδα επαγγελματιών, οι οποίοι είναι παθιασμένοι με διαφορετικούς τομείς εργασίας - από τη συγγραφή έως τα βιωματικά έργα έως τις δημόσιες υποθέσεις και στρατηγική. Το δίκτυό έχει χτίσει ισχυρές σχέσεις με μέσα ενημέρωσης, παράγοντες επιρροής και βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς σε όλους τους κλάδους.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα