ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στην Κρήτη για προβολή του νησιού στην Ιρλανδική αγορά

30 May 2023, 15:57 | ΕΟΤ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στην Κρήτη για προβολή του νησιού στην Ιρλανδική αγορά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Εγκρίθηκε από τον ΕΟΤ ταξίδι εξοικείωσης στις 23-29 Ιουνίου 2023 στην Κρήτη, με τη συμμετοχή της influencer και εξειδικευμένης αρθρογράφου της Irish mail κ. Michelle Anne Jackson.

Το ταξίδι εξοικείωσης διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, η οποία θα αναλάβει τη φιλοξενία, την ξενάγηση, τα γεύματα και τα transfers της δημοσιογράφου για όλο το διάστημα της παραμονής της και στοχεύει στην προβολή της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού διακοπών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Ιρλανδική αγορά.

Σκοπός του εν λόγω ταξιδιού είναι η δημιουργία θετικών αναφορών, πληροφοριών και επιρροής για την Κρήτη με σκοπό να ενισχυθεί το ενδιαφέρον της Ιρλανδικής αγοράς και να ενισχυθεί το τουριστικό ρεύμα για τον προορισμό. Ως προς το εκτιμώμενο όφελος του σχεδιαζόμενου ταξιδιού εξοικείωσης, το κόστος άρθρου ανά σελίδα στην Κυριακάτικη έκδοση της Irish mail με περισσότερους από 60.000 αναγνώστες, όπου και θα γίνει η δημοσίευση, αποτιμάται στις 35.000 ευρώ ανά σελίδα, ενώ το κείμενο της δημοσιογράφου θα έχει έκταση 1.400 λέξεων και θα εκτείνεται σε δύο σελίδες. Επίσης, η δημοσιογράφος-influencer έχει 12.000 επισκέψεις ανά μήνα στην ιστοσελίδα της Thenoveltraveller.com και περί τους 4.000 followers στους λογαριασμούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα