Η Γκερέκου στην Πιερία και ο Φραγκάκης στη Μυτιλήνη

09 May 2023, 07:05 | ΕΟΤ

Σοφία Κοντογιάννη

Η Γκερέκου στην Πιερία και ο Φραγκάκης στη Μυτιλήνη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ταξίδια για τουριστική εκπροσώπηση αναμένεται να πραγματοποιήσουν τις επόμενες ημέρες ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης και η Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό, ο κ. Φραγκάκης θα επισκεφθεί τη Μυτιλήνη την προσεχή Παρασκευή προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Οργανισμό σε εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του Αναπτυξιακού Σχεδίου της περιοχής, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Τοπικών Αρχών και των Φορέων του Τουρισμού του νησιού, στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της υλοποίησης προγραμμάτων ολοκληρωμένων δράσεων προβολής προς αποκατάσταση της εικόνας της Νήσου Λέσβου ως τουριστικού προορισμού, στην εγχώρια αγορά και στις διεθνείς αγορές.

Την ίδια ημέρα η κυρία Γκερέκου θα μεταβεί στην Πιερία προκειμένου να παραστεί, εκπροσωπώντας τον Οργανισμό, στην ημερίδα Προσκυνηματικού Τουρισμού που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα