Υποψήφιο για καλύτερο τουριστικό φιλμ στον κόσμο το βίντεο του ΕΟΤ για τον χειμερινό τουρισμό - Πώς να ψηφίσετε

04 Oct 2022, 14:41 | ΕΟΤ

TornosNews.gr

Υποψήφιο για καλύτερο τουριστικό φιλμ στον κόσμο το βίντεο του ΕΟΤ για τον χειμερινό τουρισμό - Πώς να ψηφίσετε

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Υποψήφιο για το βραβείο World's Best Tourism Film στα CIFFT"People's Choice" Award 2022 είναι το βίντεο της καμπάνιας του ΕΟΤ Visit Greece "Greece DOES have a Winter", όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γ.γ. του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης.

Ο κ. Φραγκάκης αναφέρει τα ακόλουθα: "Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή την καμπάνια! Είναι η πρώτη φορά που έγινε μια τέτοια προσπάθεια προώθησης επικεντρωμένη στον χειμερινό τουρισμό. Βασικός μας στόχος ήταν να ξεκινήσει να μπαίνει η Ελλάδα στο φάσμα των χειμερινών προορισμών της Ευρώπης. Θέλαμε να δείξουμε ότι η Ελλάδα μας έχει ΚΑΙ χειμώνα και αξίζει να ταξιδέψει κανείς εδώ για να ζήσει την #εμπειρία.

Δεν μένουμε στα λόγια, προχωράμε με συγκεκριμένη #στρατηγική και πρωτοβουλίες για να αναδείξουμε το ξεχωριστό τουριστικό προϊόν της Ελλάδας. Η χώρα μας είναι ένας ελκυστικός #προορισμός για όλους τους μήνες του χρόνου!".

Μπορείτε να ψηφίσετε το φιλμ του Visit Greece μέχρι την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου στην ακόλουθη διεύθυνση: https://www.cifft.com/film/greece-does-have-a-winter/

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffragakis1972%2Fposts%2Fpfbid0dCotqzgY9K3EwAQuT3d3uXSs95iHfcTKwSw3taPf3ogFLc4G2mcoQRwkmJzLSLcNl&show_text=true&width=500" width="500" height="751" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα