Γυρίσματα στην Αθήνα για το Hollands Next Top Model και φωτογράφηση για το Vogue Ολλανδίας

05 Jul 2022, 12:50 | ΕΟΤ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Γυρίσματα στην Αθήνα για το Hollands Next Top Model και φωτογράφηση για το Vogue Ολλανδίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο ΕΟΤ ενέκρινε οικονομική συμμετοχή του στην Ολλανδική παραγωγή Hollands Next Top Model, τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα από τις 13 έως τις 26 Ιουλίου 2022, παράλληλα με φωτογράφιση μόδας υψηλής αισθητικής για το περιοδικό Vogue Netherlands.

Ο ΕΟΤ ενέκρινε δαπάνη 4.840 ευρώ στην εταιρεία EndemolShine Nederland, που εδρεύει στο Άμστερνταμ.

Στο πλαίσιο αυτό, θα γίνει προβολή της Ελλάδας και ειδικότερα της εικόνας της Αθήνας σε εμβληματικούς χώρους μέσω τριών επεισοδίων διάρκειας 43΄ έκαστο, που θα γυριστούν στην Αθήνα και θα προβληθούν τον Σεπτέμβριο του 2022 στο συνδρομητικό κανάλι Videoland (full exposure σε τρία επεισόδια) καθώς και της φωτογράφισης μόδας υψηλής αισθητικής σε αρχαιολογικούς χώρους που θα δημοσιευθεί σε 14σέλιδο αφιέρωμα στο περιοδικό Vogue.

Η προβολή των τηλεοπτικών γυρισμάτων θα γίνει στο δεύτερο πιο δημοφιλές συνδρομητικό κανάλι στην Ολλανδία (μετά το Netflix) του Ομίλου RTL Group, που αποτελεί το μεγαλύτερο ραδιοτηλεοπτικό μέσο στην Ολλανδία, και σε στοχευμένο νεανικό κοινό ηλικίας 15-35.

Η συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του show διασημοτήτων αναγνωρισμένου κύρους στην Ολλανδία και διεθνώς, οι οποίοι με την αναδημοσίευση αναρτήσεων τους κατά την επίσκεψή τους στη Χώρα μας, θα λειτουργήσουν ως «πρεσβευτές» του brand Ελλάδα.

Η παρουσίαση στη φωτογράφιση δημιουργιών Ελλήνων σχεδιαστών μόδας αναμένεται να συμβάλει στην προβολή της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας στο εξωτερικό.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα