ΕΟΤ: Διοργάνωση cooking show στη Ρώμη για προβολή της Ελλάδας ως γαστρονομικού προορισμού

05 May 2022, 12:16 | ΕΟΤ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

ΕΟΤ: Διοργάνωση cooking show στη Ρώμη για προβολή της Ελλάδας ως γαστρονομικού προορισμού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O EOT ενέκρινε δαπάνη για τη διοργάνωση ίδιας εκδήλωσης γαστρονομικού χαρακτήρα στη Ρώμη από την Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας για την προβολή της Ελλάδας ως γαστρονομικού προορισμού στην Ιταλική Αγορά.

Στο πλαίσιό της, η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας θα διοργανώσει στις 9 Μαϊου cooking show, γαστρονομική εκδήλωση, στη σχολή μαγειρικής CHEF GOURMET.

Η βιωματική εμπειρία που θα προσφερθεί σε όλους τους συμμετέχοντες, θα λειτουργήσει ως διαδραστικό ταξίδι, το οποίο δύναται να επηρεάσει την τουριστική ζήτηση, δημιουργώντας προϋποθέσεις περαιτέρω επισκεψιμότητας στην Ελλάδα.

Περαιτέρω, σκοπός της δράσης είναι η ανάδειξη της ελληνικής φιλοξενίας, της ψυχαγωγίας και του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, μέσα από μία συλλογική συμμετοχική διαδικασία, όπου τα τοπικά προϊόντα και οι τοπικές συνταγές παίζουν σημαντικό ρόλο.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων και Τ.Ο. της Ρώμης και της ευρύτερης περιοχής, επίσημοι φορείς του τουριστικού κλάδου, δημοσιογράφοι, και food & travel bloggers.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα