Ταξίδι εξοικείωσης του Conde Nast Traveller στη Μάνη για ανάδειξή της ως προορισμό πολυτελείας

28 Sep 2021, 16:03 | ΕΟΤ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ταξίδι εξοικείωσης του Conde Nast Traveller στη Μάνη για ανάδειξή της ως προορισμό πολυτελείας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tην υλοποίηση ταξιδίου εξοικείωσης που διοργανώνει η Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας το διάστημα από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου 2021, με τη συμμετοχή της συγγραφέα και βιογράφου Artemis Cooper και του φωτογράφου κ. Harry Bucknall στη Μάνη, ενέκρινε με απόφασή του ο ΕΟΤ.

Οι Artemis Cooper και Harry Bucknall πρόκειται να επισκεφτούν την Ελλάδα και ειδικότερα τη Μάνη από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου 2021, με σκοπό τη συλλογή του απαραίτητου υλικού για τη συγγραφή αφιερώματος στο δημοφιλές βρετανικό περιοδικό πολυτελείας Conde Nast Traveller καθιστώντας την Ελλάδα και τη Μάνη ιδανικό προορισμό διακοπών πολυτελείας για το βρετανικό κοινό.

Ο ΕΟΤ ενέκρινε τη διάθεση μεταφορικού μέσου με οδηγού ως εξής:

27/09 Αεροδρόμιο Καλαμάτας – Καρδαμύλη/Καλαμίτσι

30/9/2021 Καρδαμύλη/Καλαμίτσι - Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Η κ. Cooper έχει εκδώσει δύο βιογραφίες για τον δημοφιλή στο βρετανικό κοινό και φιλέλληνα συγγραφέα Patrick Leigh Fermor και σκοπός του εν λόγω αφιερώματος είναι η παρουσίαση της Μεσσηνιακής Μάνης μέσα από τα μάτια του Fermor. Η κα Cooper θα διαμείνει στο ανακαινισμένο από το Μουσείο Μπενάκη σπίτι του στην Καρδαμύλη.

Η έντυπη έκδοση του περιοδικού Conde Nast Traveller έχει μηνιαία αναγνωσιμότητα περί τα 303.000 χιλιάδες και μηνιαία κυκλοφορία περίπου 113.000 φύλλα, με το αναγνωστικό κοινό να είναι κατηγορίας ABC1 και να απευθύνεται στα υψηλότερα εισοδηματικά στρώματα του Ηνωμένου Βασιλείου. Ως εκ τούτου μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην προβολή της Ελλάδας ως ιδανικό προορισμό πολυτελείας αλλά και πολιτιστικού τουρισμού στην βρετανική αγορά στοχεύοντας σε υψηλού κοινωνικοοικονομικού επιπέδου κοινό.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα