To νέο Δ.Σ. του ΕΟΤ μετά τις 4 αντικαταστάσεις

29 Jul 2020, 16:36 | ΕΟΤ

TornosNews.gr

To νέο Δ.Σ. του ΕΟΤ μετά τις 4 αντικαταστάσεις

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Aντικαταστάθηκαν τα 4 μέλη που παραιτήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΤ με απόφαση του υπουργού Τουρισμού.

Τα νέα μέλη που εισέρχονται στο δ.σ. του ΕΟΤ είναι οι: Ζήκος Κωνσταντίνος Αναστασιάδου Ειρήνη, Καραβασίλης Δημήτριος και Κωνσταντέλλος Δημήτριος.

Μετά τις αλλαγές το δ.σ. του ΕΟΤ διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Άντζελα Γκερέκου

Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Φραγκάκης

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου:

Ειρήνη Αναστασιάδου

Επικοινωνιολόγος - Σύμβουλος Επικοινωνίας και Marketing

Παρασκευή Βασιλοπούλου

Επίτιμη Διευθύντρια Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Κριτικός τέχνης. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ανασκαφικό, αρχαιολογικό και συγγραφικό έργο. Έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του ΚΑΣ και του ΚΣΝΜ.

Κωνσταντίνος Ζήκος

Δικηγόρος

Δημήτριος Καραβασίλης

Σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων

Αγγελική Κοσμοπούλου – Αντιπρόεδρος

Διδάκτωρ Αρχαιολογίας με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος επικοινωνίας σε πολλούς οργανισμούς και φορείς. Σήμερα είναι υψηλόβαθμο στέλεχος στον κοινωφελή χώρο.

Δημήτριος Κωνσταντέλλος

Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Αθηναγόρας Κωνσταντινίδης

Οικονομολόγος με ΜΒΑ από το Imperial College London και Μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά από το Χάρβαρντ. Μέλος της Διοίκησης του Ομίλου Πολυτελών Ξενοδοχείων Atrium Hotels και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Δάφνη Μιχαλοπούλου

Οικονομολόγος με ειδίκευση σε θέματα Τουρισμού, με πολυετή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό σε τουριστικά επενδυτικά έργα και κατάρτιση μελετών τουριστικής ανάπτυξης για Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμών (DMOs), καθώς και για Ευρωπαϊκές Ενώσεις Ξενοδόχων. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne). Μέλος Επιμελητηρίων και θεσμικών φορέων του κλάδου.

Νικόλαος Πουλιού

Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Divine Hotels. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στην ΠΟΞ, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και Αντιπρόεδρος της Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα