ΕΟΤ: Προβολή του Οινοτουρισμού της Μακεδονίας στις Βρυξέλλες

19 Nov 2019, 08:39 | ΕΟΤ

Σοφία Κοντογιάννη

ΕΟΤ: Προβολή του Οινοτουρισμού της Μακεδονίας στις Βρυξέλλες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο ΕΟΤ διοργανώνει σήμερα 19 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες εκδήλωση Δημοσίων Σχέσεων για την προβολή του Οινοτουρισμού σε περίπου 30 προσκεκλημένους, εκπρόσωπους των ΜΜΕ, διαμορφωτές της κοινής γνώμης και τουριστικούς πράκτορες.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της Στρατηγικής Προώθησης και Προβολής του ΕΟΤ, όπου δίδεται έμφαση στην προβολή ξεχωριστών θεματικών εμπειριών καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους και για όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Η εκδήλωση αφορά στην προώθηση του Οινοτουρισμού της Μακεδονίας, Στόχος είναι η προώθηση της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός που προσφέρει στους επισκέπτες πολλαπλές επιλογές, καθώς και την ανάδειξη θεματικών τουριστικών προϊόντων που έχουν το χαρακτήρα της «μοναδικής εμπειρίας».

Οι προσκεκλημένοι θα παρακολουθήσουν παρουσίαση του αυθεντικού, κλασικού, παραδοσιακού και ταυτόχρονα σύγχρονου προορισμού της Μακεδονίας, που διαθέτει πλούτο φυσικών και πολιτιστικών πόρων και συνεπώς αποτελεί ένα διαφοροποιημένο τουριστικό προϊόν. Η παρουσίαση θα συνοδεύεται από προβολή βίντεο και φωτογραφικού υλικού, οι δε προσκεκλημένοι θα δοκιμάσουν ελληνικά κρασιά από τη Μακεδονία.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα