Ο ΕΟΤ σε συνέδριο της Delphi Economic Forum στην Ουάσιγκτον

18 Nov 2019, 09:58 | ΕΟΤ

Σοφία Κοντογιάννη

Ο ΕΟΤ σε συνέδριο της Delphi Economic Forum στην Ουάσιγκτον

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο ΕΟΤ αποφάσισε την οικονομική συμμετοχή του για την κάλυψη της δαπάνης που θα προκύψει από την παράθεση του επίσημου δείπνου που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Southeast Europe & East Med: New Strategies – New Perspectives» και το οποίο διοργανώνεται από την εταιρεία Delphi Economic Forum» στην Ουάσινγκτον στις 18 και 19 Νοεμβρίου.

Το επίσημο δείπνο θα παρατεθεί σήμερα 18 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο “Willard Intercontinental”.  Σύμφωνα με τον ΕΟΤ η αναφερόμενη ενέργεια είναι ιδιαίτερα σημαντική καθότι πρόκειται για συνέδριο εξαιρετικής αποδοχής που προσφέρει τη δυνατότητα προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό και ιδιαιτέρως στο πλαίσιο του τουρισμού, που είναι κινητήριος μοχλός ανάπτυξης και συμβάλει δυναμικά στην οικονομία της Ελλάδας. Σημαίνουσες προσωπικότητες (Κυβερνητικοί αξιωματούχοι από τις Η.Π.Α. διαπρεπείς ακαδημαϊκοί,

Γερουσιαστές, Πρόεδροι Οργανισμών και Επιχειρήσεων, Έλληνες Υπουργοί) θα παραστούν ώστε να συζητήσουν και αναλύσουν θέματα που αφορούν δράσεις για την ενίσχυση των δεσμών και συνεργασιών μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών , της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου, με έμφαση στην Ελλάδα. Έμφαση θα δοθεί και στο τομέα του τουρισμού στο πλαίσιο του session για την Ελληνική Οικονομία και τον Τουρισμό.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα