ΕΟΤ: Πρόσληψη υπαλλήλου στο Γραφείο Σκανδιναβίας- Ανανέωση της θητείας της προϊσταμένης στη Γαλλία

11 Jun 2019, 10:07 | ΕΟΤ

Σοφία Κοντογιάννη

ΕΟΤ: Πρόσληψη υπαλλήλου στο Γραφείο Σκανδιναβίας- Ανανέωση της θητείας της προϊσταμένης στη Γαλλία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο ΕΟΤ έλαβε αποφάσεις σχετικά με το προσωπικό στα γραφεία Εξωτερικού Σκανδιναβίας και Γαλλίας.

Ειδικότερα, ενέκρινε την άμεση εκκίνηση των διαδικασιών για την πρόσληψη ενός υπαλλήλου, ως επιτόπιο προσωπικό, στο γραφείο του Σκανδιναβίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι 2 ετών και κατά μέγιστον συνολική επιβάρυνση, και για τα δύο έτη, 70.726,94  ευρώ.

Μεταξύ των καθηκόντων του θα είναι ο συντονισμός των ενεργειών με την Υπηρεσία για παρακολούθηση δράσεων συν-διαφήμισης και λοιπών συνεργασιών με παράγοντες του τουρισμού, όπως Tour Operators, Αεροπορικές εταιρείες, Ταξιδιωτικά Πρακτορεία κ.α. καθώς και για παρακολούθηση δράσεων διαφημιστικής προβολής σε έντυπα και διαδικτυακά μέσα, Περιοδικά, Online Travel Agencies (OTA’s), διαδικτυακές ταξιδιωτικές μηχανές αναζήτησης, κ.α. χωρίς όμως δικαίωμα έγκρισης δημιουργικών (creatives) ή κειμένων (content) των επί μέρους διαφημιστικών ενεργειών, άνευ σχετικών εντολών.

Επίσης, ο ΕΟΤ αποφάσισε την ανανέωση για 3 έτη της θητεία της κας Βοζίκη Δήμητρας, Προϊσταμένης του γραφείου Γαλλίας. Η νέα θητεία της ξεκινά στις 25.10.2019 και λήγει στις 25.10.2022. Με τη λήξη του χρονικού διαστήματος, η κα Βοζίκη θα επανέλθει υποχρεωτικά στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΤ.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα