ΕΟΤ: Δράσεις τουριστικής προβολής στη Γερμανία

05 Jun 2019, 10:05 | ΕΟΤ

Σοφία Κοντογιάννη

ΕΟΤ: Δράσεις τουριστικής προβολής στη Γερμανία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αποφάσεις έλαβε ο ΕΟΤ για δράσεις τουριστικής προβολής στη Γερμανία.

Αναλυτικά, ενέκρινε την αγορά χορηγικού πακέτου για την συμμετοχή του στις εκδήλωσεις / Roadshow Sonnenseiten του Tουr Operator  Schauinsland Reisen οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου σε 3 γερμανικές πόλεις (Bad Zwischenahn/Oldenburg, Bremen και Hambur.

Ο Schauinsland Reisen με έδρα το Duisburg, κατέχει την έβδομη θέση στην γερμανική αγορά με κύκλο εργασιών περίπου 1,2 δισ. ευρώ ετησίως. Επισημαίνεται ότι ο Τ.Ο. με μερίδιο συμμετοχής σε αεροπορική εταιρεία (Sundair) διπλασίασε κατά το ήμισυ το ποσοστό των συνεργατών του στη χώρα μας, ενώ στους ήδη υπάρχοντες προορισμούς (Κρήτη, Κέρκυρα, Χαλκιδική, Ρόδο, Κω, Σάμο, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Καβάλα και Θάσο) έχει προστεθεί και η Πιερία.

Επίσης, ο ΕΟΤ ενέκρινε την αγορά  χορηγικού πακέτου για την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις / FTI Destination Roadshow (18 – 19/6/2019 και 24/6/2019) του Tour Operator FTI Touristik, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στους προορισμούς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Β. Ελλάδα (Χαλκιδική, Καβάλα), Β. Αιγαίο (Μυτιλήνη, Σάμο), Ν. Αιγαίο (Κάρπαθο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Ρόδο), Κρήτη, Ν. Ιονίου (Κέρκυρα, Ζάκυνθο), ενώ για το 2019 έχει εντάξει στο πρόγραμμα του και την Κεφαλονιά. Τα δε Roadshows θα πραγματοποιηθούν σε 3 γερμανικές πόλεις (Bremen, Hannover και Dresden).

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα