Να ενταχθούν τα τουριστικά λεωφορεία στον αναπτυξιακό νόμο, ζητεί ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κρήτης

18 Jan 2022, 22:06 | ΦΟΡΕΙΣ

TornosNews.gr

Να ενταχθούν τα τουριστικά λεωφορεία στον αναπτυξιακό νόμο, ζητεί ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κρήτης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την ένταξη των τουριστικών λεωφορείων στο νέο αναπτυξιακό νόμο ζητεί ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης.

"Οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις των  τουριστικών  λεωφορείων που αποτελούν έναν από τους ποιο σημαντικούς πυλώνες για τον τουρισμό της χώρας μας αλλά και της οικονομίας, μέχρι και σήμερα δεν έχουν επωφεληθεί  από προγράμματα  εκσυγχρονισμού και αντικατάσταση των οχημάτων τους. αλλά ούτε και από τα μέτρα στήριξης που εφάρμοσε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας, αφού ανέκαθεν υπήρχαν όροι και προϋποθέσεις που τις απέκλειαν", τονίζει ο Σύνδεσμος, προσθέτοντας:

"Και ενώ οι ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων  περίμεναν το νέο αναπτυξιακό νόμο ως «σανίδα σωτηρίας», ο αποκλεισμός των επιχειρήσεων τους για ακόμη μια φορά, συντελεί στη στασιμότητα της ανταγωνιστικότητας τους και στον οικονομικό μαρασμό τους. Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης καλεί τον Υπουργό Ανάπτυξης να εντάξει τα τουριστικά λεωφορεία στο νέο αναπτυξιακό νόμο πριν την ψήφιση του, αφού πρόκειται για τη μοναδική ευκαιρία αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών τους ώστε να ανταπεξέλθουν στον υψηλό ανταγωνισμό της τουριστικής αγοράς". 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα