Ερευνα

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου | Κύριο μέλημα η Χίος να πάρει τη θέση που της αξίζει

18 Nov 2021, 10:23 | ΦΟΡΕΙΣ

TornosNews.gr

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου | Κύριο μέλημα η Χίος να πάρει τη θέση που της αξίζει

Facebook Twitter Linkedin

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου, όπως προέκυψε από τις Αρχαιρεσίες της 16ης Νοεμβρίου 2021, συνεδρίασε αμέσως μετά και συγκροτήθηκε σε Σώμα, ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Αντιγόνη Μαϊστράλη 
Αντιπρόεδρος: Πέτρος Φεγγουδάκης 
Γενικός Γραμματέας: Ιωάννης Συράκης 
Ταμίας: Πλουμή Αυγερινού-Παϊδούση
Έφορος : Μαρκέλλα Τομάζου 

Αμέσως μετά, η Πρόεδρος της ΕΞΧ κυρία Μαϊστράλη δήλωσε τα εξής:

«Η καθολική συμμετοχή των μελών στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις Αρχαιρεσίες του σωματείου μας είναι η μεγαλύτερη Τιμή για τον κλάδο μας και τους Ανθρώπους των επιχειρήσεών μας. Επιβεβαιώνει την συσπείρωση παλαιών και νέων
μελών αλλά και την ενότητα που επιτάσσει η εποχή για το «τουριστικό γίγνεσθαι & επιχειρείν» στο νησί μας.

Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων στο πρόσωπό μου και η δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην Προεδρία της ΕΞΧ, υπογραμμίζουν το καθήκον μου να συνεχίσω να εκπροσωπώ με συνέπεια και αποφασιστικότητα τον κλάδο, μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για τον ελληνικό τουρισμό τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και ως Έφορος Διεθνών Σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων».

Ο νέος Αντιπρόεδρος της ΕΞΧ κ. Φεγγουδάκης, επιστρέφοντας ενεργά στην ΕΞΧ,  δήλωσε:

«Καταρχήν να ευχαριστήσω τα μέλη που με ψήφισαν μετά από απουσία μου οχτώ χρόνων από το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου. Τα τελευταία χρόνια, τουριστικά και όχι μόνο είναι δύσκολα. Εμείς οφείλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Ο νέος Γεν. Γραμματέας, κ. Συράκης στην δήλωσή του αναφέρει:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ΕΞΧ για την καθολική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, που δίνει το έναυσμα για χάραξη μίας κοινής στρατηγικής ανάπτυξης, προώθησης και προβολής της Χιακής φιλοξενίας. Το νέο ΔΣ καλείται να «τρέξει» διαδικασίες και να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού, μέσα από δυναμικά κανάλια επικοινωνίας και συνέργειες, με όραμα και στόχο να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες στους επισκέπτες της Χίου, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας, στις σύγχρονες απαιτήσεις της meta-Covid εποχής. Η αναζήτηση και ανάπτυξη νέων προορισμών είναι πλέον δεδομένη και κύριο μέλημα μας είναι η Χίος να πάρει την θέση που της αξίζει, σύμφωνα με τα πρότυπα της βιώσιμης ανάπτυξης».

Η Ταμίας κυρία Αυγερινού δήλωσε :

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της Ένωσης για την τιμή που μου έκαναν για δεύτερη φορά να εκπροσωπώ την Ένωση ξενοδόχων της Χίου. Με το νέο ΔΣ θα προσπαθήσουμε ενωμένοι να συμβάλουμε στη τουριστική ανάπτυξη και προβολή του
νησιού μας. Με μεγάλη μας χαρά θα είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και στις ιδέες».

Η Έφορος κυρία Τομάζου  δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και όλα τα συμμετέχοντα μέλη. Θα συνεχίσω να εργάζομαι ώστε άπαντα τα μέλη να έχουν πρόσβαση στην πληροφόρηση των θεμάτων που αφορούν την Ενωσή
μας και ελπίζω να βάλω ένα ληθαράκι στην ανάδειξη και την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις μας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή θητεία!!»

Πίσω από στατιστικές και νούμερα- αφίξεις, κλίνες, κρατήσεις- βρίσκεται πάντα ένας Άνθρωπος, τονίζει το νέο Δ.Σ. της Ε.Ξ. Χίου, προσθέτοντας:. Κύριο μέλημα της Ένωσης είναι να ενεργοποιήσει κάθε δυνατή «μονάδα», εμπλεκόμενη άμεσα ή έμμεσα με το «τουριστικό γίγνεσθαι» του Τόπου μας, ώστε η Χίος να έχει ουσιαστική και μετρήσιμη παρουσία στην πιο σημαντική παραγωγική δραστηριότητα χώρας μας.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα