Ομοσπονδία Κύκλος: Περυσινά δεδομένα στην ιστοσελίδα του Τουρισμός για Όλους

06 May 2021, 15:55 | ΦΟΡΕΙΣ

TornosNews.gr

Ομοσπονδία Κύκλος: Περυσινά δεδομένα στην ιστοσελίδα του Τουρισμός για Όλους

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Περσινα δεδομένα περιέχει η ιστοσελίδα του προγράμματος Τουρισμός για όλους του υπουργείου Τουρισμού, όπως τονίζει σε επιστολή του στο υπουργείο ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ"Αντώνης Καρατάσος, ζητώντας άμεση παρέμβαση, καθώς, όπως αναφέρει, μπορεί να υπάρξουν συμβάσεις που δεν ισχύουν με μεγάλο κόστος.

Η επιστολή του κ.Καρατάσου:

Παρακαλούμε φροντίστε για την επικαιροποίηση των ανακοινώσεων & των συχνών ερωτήσεων στην ιστοσελίδα του προγράμματος, διότι έχει ακόμη τα περσινα δεδομένα. Για παράδειγμα, στην επιστολή που εστάλη στους ξενοδόχους ο σύνδεσμος ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EVOUCHER ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ έχει πληροφορίες που ίσχυαν πέρυσι αλλά όχι φέτος.
Πολλά μέλη μας καταλυματίες νομίζουν ότι ισχύουν τα περσινά δεδομένα πληρωμής, αφού η σύμβαση που είχαν συμφωνήσει με το πρόγραμμα δεν έχει αλλάξει.

Μήπως πρέπει να τους σταλούν αναλυτικές διευκρινίσεις & παραδείγματα και να γίνουν νέες συμβάσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή και δικαστικών διενέξεων, αφού τα λάθη (κόστους ίσως και χιλιάδων (!) € ), θα διαπιστωθούν αρκετούς μήνες μετά τις κρατήσεις και τις διαμονές!
Παράδειγμα: Καταλύματα που έχουν δηλώσει από πέρυσι τιμή ανά άτομο 60€/ημέρα και εισέπρατταν για 4ήμερη διαμονή 4Χ30€=120€ από τον πελάτη και 4Χ30€=120€ από το πρόγραμμα, άρα 240€ συνολικά ανά άτομο, φέτος θα εισπράξουν 4Χ30€Χ20%=24€ από τον πελάτη και 4Χ30€Χ80%=96€ από το πρόγραμμα, άρα 120€ συνολικά ανά άτομο!? Δηλαδή το κατάλυμα τελικά θα εισπράξει τη μισή από τη συμφωνημένη αξία της διαμονής; Και τέτοιες αλλαγές μπορούν να γίνουν μονομερώς, με μια απλή επιστολή-ανακοίνωση, καταργώντας χιλιάδες συμβάσεις;;
Μήπως πρέπει να γίνει προσεκτικότερα η διαδικασία;

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα