Το WTTC χαιρετίζει την ευρύτερη αποδοχή των τεστ ως μεγάλο βήμα για την επιστροφή των διεθνών ταξιδιών

15 Jan 2021, 12:49 | ΦΟΡΕΙΣ

TornosNews.gr

Το WTTC χαιρετίζει την ευρύτερη αποδοχή των τεστ ως μεγάλο βήμα για την επιστροφή των διεθνών ταξιδιών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού, WTTC, χαιρετίζει την ευρύτερη αποδοχή των τεστ ως ένα μεγάλο βήμα προς την επιστροφή των διεθνών ταξιδιών.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του WTTC, Gloria Guevara, το Συμβούλιο χαιρετίζει αυτό το μεγάλο βήμα της βρετανικής κυβέρνησης το οποίο ανοίγει τις πόρτες στους διεθνείς ταξιδιώτες που φτάνουν στην Αγγλία με αρνητικό τεστ κορωνοϊού, ανεξαρτήτως του είδους του τεστ που έχουν κάνει.

Η ίση ισχύς για κάθε τεστ απομακρύνει την ανησυχία που μπορεί να έχουν οι ταξιδιώτες ότι τα τεστ τους μπορεί να μην γίνουν αποδεκτά και έτσι να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο να αναγκαστούν να μπουν σε καραντίνα χωρίς λόγο.

Σημαίνει επίσης ότι τα τεστ κάθε είδους θα είναι πιο οικονομικά και προσβάσιμα στους ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με ασφάλεια στο Ην. Βασίλειο, με ένδειξη αρνητικού τεστ, και θα μειώνουν τον κίνδυνο εξαγωγής του ιού.

Η ενέργεια αυτή συμπληρώνει αντίστοιχες ενέργειες που έχουν ληφθεί στις ΗΠΑ και πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες εισήγαγαν την πολιτική «ανοικτών θυρών» ώστε να ξεκινήσουν τα ασφαλή ταξίδια με αρνητικό τεστ πριν την επιβίβαση.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα