Ε.Ξ. Ηρακλείου: Προγράμματα κατάρτισης μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ

23 Dec 2019, 14:10 | ΦΟΡΕΙΣ

TornosNews.gr

Ε.Ξ. Ηρακλείου: Προγράμματα κατάρτισης μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου ενημερώνει για  την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων κατάρτισης μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 1-49 με θεματολογία «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ – ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ», στα οποία συμμετείχαν 56 εργαζόμενοι από τον Τουριστικό κλάδο. 

Σε συνεργασία με τον  εξειδικευμένο και πιστοποιημένο στο υψηλότερο επίπεδο Φορέα Κατάρτισης  (ΚΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων) εξασφαλίστηκαν:

  • Η υψηλή ποιοτική στάθμη των προγραμμάτων
  • Η απουσία οποιουδήποτε γραφειοκρατικού βάρους αλλά και οποιασδήποτε οικονομικής επιβάρυνσης για τις επιχειρήσεις
  • Η προβλεπόμενη ωριαία  αμοιβή  των καταρτιζόμενων
  • Η υλοποίηση των προγραμμάτων σε χρονική περίοδο  στην οποία  δεν επιβαρύνεται  η λειτουργία των  επιχειρήσεων

Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου προγραμματίζει και υλοποιεί δράσεις που σκοπό έχουν την ενίσχυση του θεσμικού  ρόλου της εκπροσώπησης  του πλέον δυναμικού κλάδου της Εθνικής αλλά και Τοπικής οικονομίας. Με παρεμβάσεις που  κυρίως στοχεύουν στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών στις επιχειρήσεις του κλάδου αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και ευκαιρία να διευκολύνουμε  τη πρόσβαση του ανθρώπινου δυναμικού μας σε δράσεις που βελτιώνουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. 

Η Ένωση καλεί τα μέλη της και τους εργαζόμενους να ανταποκριθούν στη πρόκληση να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις προγραμματισμένες για το 2020 δράσεις μας με τη συμμετοχή τους. 

Αυτή  είναι η προϋπόθεση για να συνεχίσουμε πιο οργανωμένα και δυναμικά σε κάθε δράση που  ενισχύει  ουσιαστικά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Τουριστικής μας ταυτότητας, τονίζει ο πρόεδρος της Ε.Ξ. Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα