Ο Στέφανος Βλαστός διευθύνων σύμβουλος στην ΕΤΑΔ

02 Dec 2019, 10:59 | ΦΟΡΕΙΣ

TornosNews.gr

Ο Στέφανος Βλαστός διευθύνων σύμβουλος στην ΕΤΑΔ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O κ.Στέφανος Βλαστός (κάτω φωτό) είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. («ΕΤΑΔ»), όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. («ΕΕΣΥΠ»).

Ο κ. Βλαστός ήταν μέχρι πρόσφατα μέλος της Διοικητικής Ομάδας και Διευθυντής στην Grivalia Hospitality από τον Ιανουάριο του 2016. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε τομείς, όπως είναι ο Τραπεζικός, οι Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, ο Τουρισμός και η Πληροφορική.

Στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος σε εταιρείες του ComMit Γκρούπ – ΔΙΑΣ Ventures, και υπήρξε Εκτελεστικός Γραμματέας των Υπουργείων Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και Τουριστικής Ανάπτυξης (όταν ήταν υπουργός η κυρία Φάνη Πετραλιά). Άλλες προγενέστερες διοικητικές θέσεις που κατείχε ήταν στην Γαλλική εταιρεία συμβούλων «YLIOS Ελλάς», στην Bear Stearns International Ltd (νυν JPMorgan Chase & Co), στην Credit Commercial de France (νυν HSBC Bank) και στην Banque des Dépôts CH (νυν EFG Intl.).

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το VUB – Vrije Universiteit Brussel και πτυχίου MBA από το SDA Bocconi (με πρόγραμμα ανταλλαγής στο NYU Stern στο School of Business). Είναι πλήρως καταρτισμένος στην αγγλική και γαλλική γλώσσα, μιλά Ιταλικά και έχει κάποια γνώση της γερμανικής γλώσσας.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα