Συνάντηση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με στελέχη της Aegean Airlines για μειώσεις ναύλων

31 Oct 2019, 15:25 | ΦΟΡΕΙΣ

TornosNews.gr

Συνάντηση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με στελέχη της Aegean Airlines για μειώσεις ναύλων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η αεροπορική διασύνδεση του Ηρακλείου με τους υπόλοιπους εγχώριους προορισμούς, και κυρίως με την Αθήνα, τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και ανώτατων στελεχών της Aegean Airlines.

Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας - Κύπρου της αεροπορικής εταιρείας κ. Στέφανος Σαδόπουλος και ο Διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας κ. Πάρης Επιτροπάκης συζήτησαν με τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας, καθώς επίσης τις προτάσεις για μείωση του μεταφορικού κόστους και κατ’ επέκταση των αεροπορικών εισιτηρίων.

«Καταθέσαμε τους προβληματισμούς της επιχειρηματικής κοινότητας για το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων και ζητήσαμε να εξετασθεί το ενδεχόμενον μείωσης σε ορισμένες κατηγορίες ναύλων» επισήμανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης ενώ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης κ. Μιχάλης Βλατάκης αναφέρθηκε στις υψηλές προδιαγραφές της εταιρείας που την κατατάσσουν ανάμεσα στις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, τονίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα ώστε να είναι προσιτές οι τιμές για όλους τους ταξιδιώτες. 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα