Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Οικονόμου, ιδρυτής και ιθύνων νους του ALICE TRAVEL

16 May 2023, 18:19 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Οικονόμου, ιδρυτής και ιθύνων νους του ALICE TRAVEL

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

‘Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 79 ετών, ο  Αντώνης Οικονόμου, ιδρυτής και ιθύνων νους της ALICE TRAVEL για πάνω από 30 χρόνια.

Ο Αντώνης Οικονόμου γεννήθηκε στον Τύρναβο Λάρισας το 1944. Φοίτησε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ρόδου (1964 – 1966) και μετά την αποφοίτησή του μετεκπαιδεύτηκε στην Αγγλία και στις Η.Π.Α.

Γυρίζοντας στην Ελλάδα το 1973, εργάστηκε σε διευθυντικές θέσεις Ελληνικών ξενοδοχείων και το 1975, αντιλαμβανόμενος τη ραγδαία ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού, ίδρυσε το Γραφείο Γενικού Τουρισμού ALICE TRAVEL, στην Αθήνα.

Επί 48 χρόνια, το ALICE TRAVEL ειδικεύεται στα Επαγγελματικά ταξίδια, στη διοργάνωση συνεδρίων και στο σχεδιασμό και την υλοποίηση Ταξιδίων Κινήτρων (Incentive Travel).

Yπό την καθοδήγησή του η ALICE TRAVEL εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα ταξιδιωτικά γραφεία που ασχολούνται με Corporate & Business Travel. Από το 2006, τη διεύθυνση της εταιρείας ανέλαβε ο γιός του Δημήτρης Οικονόμου, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το πεδίο δραστηριότητας της εταιρείας \, στον τομέα του Villa Rental & του Real Estate \, ιδρύοντας τις αντίστοιχες θυγατρικές εταιρείες.

"O Αντώνης Οικονόμου αποτέλεσε για όλους εμάς, την οικογένεια της ALICE TRAVEL, πηγή έμπνευσης και πρότυπο εργοδότη και Ηγέτη. Οι συμβουλές του, οι νουθεσίες του, η βαθιά γνώση του αντικειμένου την οποία μας μετέδωσε απλόχερα, η ευγένεια και η απλότητα του, θα αποτελούν για μας φωτεινό Φάρο, τώρα πια που δεν  θα τον έχουμε κοντά μας", τονίζεται σε ανακοίνωση της; εταιρείας. 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα