Frosch Sportreisen | Τουρισμός με αθλητικές δραστηριότητες και στη Θάσο το 2023

28 Nov 2022, 09:57 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

Frosch Sportreisen | Τουρισμός με αθλητικές δραστηριότητες και στη Θάσο το 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tαξίδια με ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορία, ποδηλασία, θαλάσσια και χειμερινά σπορ, προσφέρει το γραφείο Frosch Sportreisen της Γερμανίας, το οποίο γνωστοποίησε την διεύρυνση της παρουσίας του στην Ελλάδα το καλοκαίρι και στη Θάσο.

Επίκεντρο των δραστηριοτήτων είναι το ξενοδοχείο Aegean Sun με το ομώνυμο κλαμπ αθλητικών δραστηριοτήτων.

Το Aegean Sun Hotel βρίσκεται στη Σκάλα Ραχωνίου, σε απόσταση 550μ. από την παραλία Arriba, 1 χλμ. από την παραλία Σκάλα Ραχωνίου και 16 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Παχύς. Διαθέτει 32 δωμάτια και προσφέρεται για οικογένειες που αναζητούν δράση αλλά και χαλάρωση.

Το κατάλυμα συμμετέχει σε πρόγραμμα Βιώσιμων Ταξιδιών, με περιηγήσεις και δραστηριότητες που διοργανώνονται από τοπικούς ξεναγούς και επιχειρήσεις. Παρέχονται στους επισκέπτες πληροφορίες σχετικά με τα τοπικά οικοσυστήματα, την κληρονομιά και τον πολιτισμό.

Το Frosch Sportreisen συνεργάζεται στην Ελλάδα με αθλητικούς συλλόγους και καταλύματα στην Κρήτη, Πελοπόννησο, Κέρκυρα και στη Σάρτη-Σιθωνία. Στη Σάρτη, με το ξενοδοχείο Sarti Beach και το αθλητικό κλαμπ Πόντος, προσφέρει πεζοπορίες δύο έως 4 ωρών, περιήγηση με σκάφος στη χερσόνησο του Άθω, επισκέψεις σε έναν παραγωγό μελιού και σε μια αγορά αγροτικών προϊόντων.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα