Απεβίωσε ο Χάρης Αντωνίου, δημιουργός με τον αδερφό του Τάκη, του PLOTIN TRAVEL

16 Aug 2022, 10:41 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

Απεβίωσε ο Χάρης Αντωνίου, δημιουργός με τον αδερφό του Τάκη, του PLOTIN TRAVEL

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Απεβίωσε στις 12 Αυγούστου, ανήμερα των γενεθλίων του, ο επιχειρηματίας Χάρης Αντωνίου, ο οποίος μαζί με τον αείμνηστο αδερφό του Τάκη, δημιούργησαν το PLOTIN TRAVEL. Το PLOTIN TRAVEL εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο γραφείο εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα, εκπροσωπώντας μεγάλους τουρ οπερέιτορ κυρίως από τη Γερμανία. Τα αδέρφια Αντωνίου είναι από τους σκαπανείς του ελληνικού τουρισμού, φέρνοντας τουρίστες από τα χρόνια των περιηγητών.

Σχετικά με το θάνατο του Χάρη Αντωνίου, συγγενικό του πρόσωπο σημειώνει στο Facebook:

".... Στις 12.8.22 ανήμερα των γενεθλίων του έφυγε για ένα μεγάλο και μακρινό ταξίδι ο Harry Antoniou, o άνθρωπος εκείνος που με τoν αείμνηστο αδελφό του για 30 ολόκληρα χρόνια  κυριάρχησαν στο χώρο του τουρισμού δημιουργώντας το μεγαλύτερο στην χώρα  γραφείο εισερχομένου τουρισμού το PLOTIN TRAVEL, το οποίο συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα και την προβολή αυτού στο εξωτερικό.

Σήμερα έφυγε o άνθρωπος εκείνος που ήταν ένας από πιο σημαντικούς συλλέκτες έργων τέχνης. Έφυγε ο άνθρωπος που φρόντισε το μεράκι του για το κρασί και την τέχνη να το στεγάσει στις βουνοπλαγιές των Γερανίων, ανάμεσα σε αμπελώνες και παραδοσιακά πατητήρια σε ένα  πετρόχτιστο πύργο όπου και ζούσε τα τελευταία είκοσι χρόνια,  αφοσιωμένος  στην αμπελουργική τέχνη δημιουργώντας το Κτήμα «Εύχαρις». Σήμερα έφυγε ο άνθρωπος εκείνος  που το 2021 είδε το μέρος που με τόσο μεράκι δημιούργησε να γίνεται στάχτη. Αυτός ο άνθρωπος δε λύγισε, αλλά σηκώθηκε από τις στάχτες του και πάλεψε στα ίσια με τον καρκίνο.
Θειε Χάρη, καλό ταξίδι στο πιο μακρινό ταξίδι, στο ταξίδι του παραδείσου...."

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα