ΤUI: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός των Σουηδών το 2022 – Εξαντλούνται τα πακέτα του Ιουλίου

03 Jun 2022, 16:09 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

ΤUI: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός των Σουηδών το 2022 – Εξαντλούνται τα πακέτα του Ιουλίου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Kρήτη, η Ρόδος και η Κως είναι στους 5 κορυφαίους προορισμούς της TUI Σουηδίας ενώ η Ελλάδα είναι ο κορυφαίος προορισμός για τους Σουηδούς ταξιδιώτες του τουρ οπερέιτορ.

Οι κορυφαίοι προορισμοί των Σουηδών για το καλοκαίρι του 2022 είναιη Κρήτη, η Κύπρος, η Ρόδος, η Μαγιόρκα και η Κως, ενώ δημοφιλέστερες χώρες είναι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ισπανία, η Τουρκία και η Κροατία.

Ωστόσο, ο τουρ οπερέιτορ προειδοποιεί ότι ο συνδυασμός της μεγάλης ζήτησης για ταξίδια και των ελαφρών μειωμένων επιλογών των ταξιδιωτών σε σύγκριση με το 2019, έχει οδηγήσει στη μείωση του αριθμού διαθέσιμων διακοπών στο μισό σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο προ πανδημίας, ιδιαίτερα για την ταξιδιωτική περίοδο του Ιουλίου.

Όσοι είναι ευέλικτοι, έχουν μεγαλύτερες επιλογές για διακοπές πριν την υψηλή σεζόν του καλοκαιριού ή στα τέλη της σεζόν, όπου συνεχίζουν να υπάρχουν διαθέσιμα ταξίδια σε καλές τιμές.

Παράλληλα, σύμφωνα με την TUI, οι Σουηδοί καθυστερούν φέτος να προβούν σε κρατήσεις, με αποτέλεσμα να εξαντλούνται οι πληρότητες στα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία τον Ιούλιο.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα