Ρωσικά πακέτα χειμερινού τουρισμού στη Βόρεια Μακεδονία

24 Nov 2021, 12:04 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Ρωσικά πακέτα χειμερινού τουρισμού στη Βόρεια Μακεδονία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μετά την ανακοίνωση δύο νέων απευθείας πτήσεων της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Nordwind με την οποία η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη συνδέθηκαν με τα Σκόπια, 11 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες σχεδιάζουν να ξεκινήσουν προγράμματα χειμερινού τουρισμού στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Προώθησης και Υποστήριξης του Τουρισμού (APST), οι Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες προέρχονται από όλη τη Ρωσική Ομοσπονδία και ενδιαφέρονται κυρίως για τον χειμερινό τουρισμό. Ειδικότερα, θα ξεκινήσουν προγράμματα για Ρώσους τουρίστες, τα οποία θα περιλαμβάνουν διαμονή λίγων ημερών στα χειμερινά θέρετρα. Εκτός από τα χειμερινά θέρετρα, οι Ρώσοι τουρίστες προτιμούν τις γαστρονομικές εκδρομές, καθώς και τον θρησκευτικό και πολιτιστικό τουρισμό, άρα μέρος των προγραμμάτων τους θα είναι και άλλες πόλεις στο κεντρικό και δυτικό τμήμα της χώρας.

Κατά την προσεχή περίοδο, η APST θα επικεντρωθεί στη Ρωσία και την Ουκρανία, ως πιθανές αγορές για την έναρξη και την ανάπτυξη συνεργασίας στον τομέα των τουριστικών ανταλλαγών, καθώς και για νέες απευθείας γραμμές.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα