Expedia: Εκπτώσεις σε 30.000 ξενοδοχεία & δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο – Μεγάλη ζήτηση για τα ελληνικά νησιά

07 Jun 2021, 12:54 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Expedia: Εκπτώσεις σε 30.000 ξενοδοχεία & δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο – Μεγάλη ζήτηση για τα ελληνικά νησιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Expedia ανακοίνωσε την πρώτη της Travel Week, κατά τη διάρκεια της οποίας η εταιρία θα παρουσιάζει πολλές ελκυστικές προσφορές σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου, η εφαρμογή για κινητά της Expedia αλλά και η σελίδα της Expedia.de θα προσφέρουν εκπτώσεις για περισσότερα από 30.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και για πάνω από 800 δραστηριότητες.

Έτσι, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να απολαμβάνουν εκπτώσεις που φτάνουν το 40% στα ξενοδοχεία και τις δραστηριότητες στους αγαπημένους τους προορισμούς, ενώ προσφέρονται κρατήσεις για ταξιδιωτικές περιόδους έως και τον Ιανουάριο του 2022. Σχεδόν όλες αυτές οι προφορές περιλαμβάνουν ευέλικτες πολιτικές ακύρωσης.

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Expedia, Shiv Singh, τις τελευταίες εβδομάδες καταγράφονται πολλές κρατήσεις για δημοφιλείς προορισμούς όπως η Μαγιόρκα και η Σαντορίνη, ενδεικτικό του ενθουσιασμού του κόσμου για τα ταξίδια.

Με την Expedia Travel Week επιθυμούμε να δώσουμε περισσότερους λόγους για ταξίδια, τόνισε ο κ. Singh.

Ειδικά για την Expedia Travel Week, η Expedia ζήτησε από πολλούς influencer στο χώρο των ταξιδιών και του lifestyle, να προσφέρουν ταξιδιωτικές συμβουλές, οι οποίες θα περιλαμβάνουν βάουτσερ με περιορισμένη χρονική ισχύ και εκπτώσεις 20% σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα