Booking: Επιστροφή 10% σε κρατήσεις ξενοδοχείων και καταλυμάτων

07 Aug 2020, 10:57 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Booking: Επιστροφή 10% σε κρατήσεις ξενοδοχείων και καταλυμάτων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Επιστροφή 10% στις κρατήσεις ξενοδοχείων και καταλυμάτων προσφέρει η Booking, μέσω του νέου προγράμματος ανταμοιβής της.

Ειδικότερα, η πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες της έναν μοναδικό κωδικό ανά χρήστη και ανά κράτηση, ο οποίος ισχύει για διαμονές άνω των 300 ευρώ. Οι εν λόγω κρατήσεις, πρέπει να πραγματοποιηθούν έως τις 19 Αυγούστου, ενώ η ανώτερη επιστροφή που μπορεί να έχει κάθε μοναδικός κωδικός, ορίζεται στα 100 ευρώ.  Το εκάστοτε ποσό της επιβράβευσης, αποθηκεύεται στο πορτοφόλι της Booking.com και ισχύει για ένα χρόνο.

Μεταξύ άλλων, στους όρους και προϋποθέσεις των προγραμμάτων επιβράβευσης, αναφέρονται τα εξής: Η επιστροφή θα γίνει απευθείας στην πιστωτική κάρτα που έχει καταχωρηθεί από τον χρήστη ή στο πορτοφόλι της Booking.com.  Κάθε επισκέπτης δικαιούται μόνο έως και 10 ξεχωριστές επιβραβεύσεις, ενώ δεν επιτρέπεται ο συνδυασμός ανταμοιβών και επιβραβεύσεων του προγράμματος σύστασης φίλων σε μια κράτηση. Επίσης, δεν υπάρχει δυνατότητα μεταβίβασης της επιβράβευσης σε άλλο λογαριασμό χρήστη.

Σημειώνεται ότι για ορισμένα καταλύματα, η επιβράβευση μπορεί να παρέχεται στον συμμετέχοντα κατά την κράτηση σε μορφή άμεσης έκπτωσης αντί επιστροφής χρημάτων. Στις περιπτώσεις αυτές, η αξία της επιβράβευσης αφαιρείται από τη συνολική τιμή της κράτησης και ο συμμετέχων πληρώνει το υπόλοιπο τη στιγμή της κράτησης.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα