Condor: Ταξίδι εξοικείωσης γερμανικών τ. γραφείων στην Κρήτη για τις νέες συνθήκες διακοπών

26 Jun 2020, 16:33 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

Condor: Ταξίδι εξοικείωσης γερμανικών τ. γραφείων στην Κρήτη για τις νέες συνθήκες διακοπών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η αεροπορική εταιρία Condor, στο πλαίσιο του προγράμματος εξοικείωσης επαγγελματιών του τουρισμού με διεθνείς προορισμούς, «Look & Feel», θα πραγματοποιήσει, σε συνεργασία με την cooperation alliance QTA, την 1η Ιουλίου, ταξίδι για τουριστικούς πράκτορες της Γερμανίας στην Κρήτη.

Οι τουριστικοί πράκτορες των γραφείων της QTA θα ταξιδέψουν στην Κρήτη δωρεάν ώστε να αποκτήσουν εμπειρία διαμονής στον προορισμό υπό συνθήκες κορωνοϊού. 

Οι επαγγελματίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα – είχε προηγηθεί ταξίδι εξοικείωσης στη Μαγιόρκα για τις DER Touristik και Iberostar – θα μείνουν 2 μέρες στο νησί.

Θα αναχωρήσουν την 1η Ιουλίου με ειδική πτήση από τη Φρανκφούρτη με προορισμό το Ηράκλειο. Θα φιλοξενηθούν στο πεντάστερο Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο το οποίο συνεργάζεται με το πρόγραμμα. Εκεί θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τα κόνσεπτ υγιεινής και τις υπηρεσίες full board. Σύμφωνα με την QTA το πρόγραμμα στο νησί περιορίζεται σε 2 σημεία: στο να μάθουν οι επαγγελματίες για τα μέτρα προστασίας και να εξερευνήσουν το ξενοδοχείο και τον προορισμό οι ίδιοι.

Έμφαση δίνεται στα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία των ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο, στην πτήση και στο ξενοδοχείο, δήλωσε ο εκπρόσωπος της QTA, Thomas Bösl. 

Με το πρόγραμμα «Look & Feel» θέλουμε να στηρίξουμε τους συνεργάτες πωλήσεων και να τους επιτρέψουμε να βιώσουν την ίδια εμπειρία που αποκτούν οι ταξιδιώτες, πριν συμβουλεύσουν τους κοινούς μας πελάτες, δήλωσε ο διευθυντής της Condor, Ralf Teckentrup.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα