H Booking.com λανσάρει εξειδικευμένη υποστήριξη για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

16 Oct 2019, 13:09 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

H Booking.com λανσάρει εξειδικευμένη υποστήριξη για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Επτά επισκέπτες κάνουν τσεκ ιν κάθε δευτερόλεπτο σε σπίτι, διαμέρισμα ή μοναδικό κατάλυμα με κράτηση που έχει γίνει μέσω της Booking.com, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η πλατφόρμα κατά το Διεθνές Συνέδριο της Ένωσης Διαχείρισης Εξοχικών Κατοικιών (VRMA) που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ορλεάνη.

Παράλληλα, η πλατφόρμα λανσάρει νέα εργαλεία και αναβαθμίσεις προϊόντος όπως διαμορφώθηκαν σε συνεργασία με τους συνεργάτες της, τα οποία σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να απλοποιούν τη καθημερινή διαχείριση των καταλυμάτων και να βοηθούν τους επαγγελματίες-συνεργάτες βραχυχρόνιων μισθώσεων να προσελκύουν περισσότερους επισκέπτες.

Τα νέα εργαλεία σχεδιάστηκαν από ομάδα ειδικών με στόχο να διασφαλίσουν ότι οι επαγγελματίες-συνεργάτες βραχυχρόνιας μίσθωσης θα μπορούν να προσφέρουν ακόμα πιο ποιοτικές εμπειρίες διαμονής στους ταξιδιώτες που επιλέγουν αυτό το είδος καταλυμάτων. Άλλωστε, το 43% των ταξιδιωτών προγραμματίζουν διαμονή σε νέα τύπο καταλύματος αυτή τη χρονιά, επισημαίνει η πλατφόρμα η οποία προσφέρει πάνω από 6 εκατ. σπίτια, διαμερίσματα και μοναδικά καταλύματα σε 148.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Στα νέα εργαλεία περιλαμβάνονται τα ακόλουθα...

-Κέντρο Μαζικών Ευκαιριών | Εντοπισμός ευκαιριών που εφαρμόζονται σε όλα ή μερικά από τα καταλύματα των επαγγελματιών και εξοικονομούν χρόνο στην ανανέωση των χαρακτηριστικών τους προσφέροντας εξειδικευμένες συμβουλές επιδόσεων.

-Νέα εργαλεία συνδεσιμότητας | Περιορίζουν τον φόρτο εργασίας διευκολύνοντας τη διαχείριση μέσα από τον πάροχο λογισμικού.

-Λειτουργίες για την Ανάδειξη Ακινήτων που διαχειρίζονται Επαγγελματίες | Περιλαμβάνει λειτουργίες όπως σκορ ενοικιαστή βάσει κριτικών από το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιό του και εξωτερικό σκορ κριτικών βάσει κριτικών από ταξιδιώτες από έμπιστες ιστοσελίδες. 

-Σύστημα Αξιολόγησης Ποιότητας | Προσέλκυση ταξιδιωτών και ανταπόκριση στις προσδοκίες τους με το πρώτο στο είδος του σύστημα αξιολόγησης ποιότητες στη βιομηχανία βραχυχρόνιων μισθώσεων, που ομοιάζει με την παραδοσιακή κατάταξη αστέρων στα ξενοδοχεία βάσει της τοποιεσίας, του μεγέθους και των εγκαταστάσεων.

-Συμβουλευτική Επιτροπή | Μια ομάδα από ηγετικές προσωπικότητες της βιομηχανίας, διευθυντές καταλυμάτων και παρόχους συνδεσιμότητας, οι οποίοι συμβουλεύουν την πλατφόρμα στο ρόλο της ως πραγματικού συνεργάτη των βραχυχρόνιων μισθώσεων για τη διαμόρφωση του προϊόντος της και των υπηρεσιών της προς τους συνεργάτες σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες τους.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα