Θυγατρική της DER Touristik εξαγόρασε το μεγαλύτερο δίκτυο τουριστικών γραφείων της Ρουμανίας

19 Jul 2019, 16:31 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

Θυγατρική της DER Touristik εξαγόρασε το μεγαλύτερο δίκτυο τουριστικών γραφείων της Ρουμανίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H θυγατρική του ομίλου DER Touristik, Exim Holding, με έδρα στην Πράγα εξαγόρασε τον τουρ οπερέιτορ και τις δραστηριότητες πωλήσεων της Travel Brands SRL (Touring Europabus Romania, Nova Travel και Danubius Travel) με έδρα στο Βουκουρέστι. 

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην αποκαλύψουν το ποσό της εξαγοράς.

Έτσι, η Exim Holding αποκτά τον έλεγχο της μεγαλύτερης αλυσίδας τουριστικών γραφείων στη Ρουμανία, με 80 υποκαταστήματα και 370 υπαλλήλους. Οι εργαζόμενοι θα διατηρηθούν.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της DER Touristik Group, Sören Hartmann, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Dragos Anastasiu διασφαλίζει την καλή διαχείριση των επιχειρήσεων. 

Ως αποτέλεσμα της εξαγοράς, η DER Touristik, συμφερόντων της γερμανικής REWE Group, εντείνει την παρουσία της στη Ρουμανία με το δικό της δίκτυο τουριστικών γραφείων ενώ η Travel Brands θα επωφεληθεί από τις συνέργειες με την DER Touristik στο μέλλον.

Η εξαγορά αποτελεί άλλο ένα βήμα της διεθνοποίησης της DER Touristik και επένδυση στην αγορά της ανατολικής Ευρώπης και της Ρουμανίας ειδικότερα. Έτσι, τίθενται οι βάσεις για μια ακόμη ισχυρότερη αγορά στην ανατολική Ευρώπη, σε επίπεδο τουρ οπερέιτορ και διανομής, δήλωσε ο κ. Hartmann.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα