Jet2: "Δεν ενδιαφερόμαστε για την εξαγορά τμημάτων της Thomas Cook"

02 Jul 2019, 14:44 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

Jet2: "Δεν ενδιαφερόμαστε για την εξαγορά τμημάτων της Thomas Cook"

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Διαψεύδει τις φήμες περί ενδιαφέροντος εξαγοράς των επιχειρήσεων αερομεταφορών και λιανικού εμπορίου της Thomas Cook η Jet2.

Σε ανακοίνωσή του, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Steve Heapy, ξεκαθαρίζει οτι η Jet2 «δεν έχει ανάγκη» να αγοράσει καταστήματα λιανικού εμπορίου καθώς δεν αποτελούν τμήμα της στρατηγικής της εταιρίας.

Διαψεύδει δε ρητά οτι οι Jet2.com και Jet2holidays δεν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κανένα από τα προς πώληση τμήματα της Thomas Cook.

Αυτή τη χρονιά, επισημαίνει, η εταιρία θα λειτουργήσει το μεγαλύτερο πτητικό πρόγραμμα στην ιστορία της με το στόλο 100 αεροσκαφών της τα οποία θα πετούν σε ηλιόλουστους προορισμούς και σε πόλεις της Ευρώπης από τις 9 βάσεις της στο Ην. Βασίλειο. 

Τονίζει οτι η Jet2 θα συνεχίσει να δίνει έμφαση στη σχέση της με ανεξάρτητα τουριστικά γραφεία χάρη στην ισχυρή ομάδα πωλήσεων που διαθέτει καθώς και οτι η Jet2holidays έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με ανεξάρτητα τουριστικά γραφεία που αποτελούν βασικό κομμάτι της στρατηγικής διανομής της εταιρίας.

Παραμένουμε δεσμευμένοι σε αυτή τη προσέγγιση συνεργασίας, ανέφερε, και αυτός είναι ο λόγος που δεν σκοπεύουμε και δεν χρειαζόμαστε να αγοράσουμε υπάρχοντα καταστήματα της Thomas Cook ή να ανοίξουμε δικά μας.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις στενές σχέσεις συνεργασίας με ανεξάρτητα τουριστικά γραφεία, διευκρίνισε, μέσω της στρατηγικής 'Partnership2Success'.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα