GetYourGuide: Χρηματοδότηση 484 εκατ. δολαρίων για περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο

17 May 2019, 12:24 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

GetYourGuide: Χρηματοδότηση 484 εκατ. δολαρίων για περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Χρηματοδότηση 484 εκατ. δολαρίων εξασφάλισε η μεγάλη πλατφόρμα κρατήσεων για ξεχωριστές ταξιδιωτικές εμπειρίες, GetYourGuide, από το SoftBank Vision Fund.

Στο πλαίσιο της επένδυσης, ο συνεργάτης της SoftBank Investment Advisers, Ted Fike, θα ενσωματωθεί στο διοικητικό συμβούλιο της GetYourGuide.

Η παγκόσμια αγορά ξεναγήσεων και δραστηριοτήτων διακοπών αναμένεται να φθάσει τα 183 δισ. δολάρια το 2020 και αντιπροσωπεύει τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο κλάδο της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Η GetYourGuide σκοπεύει να επενδύσει τα νέα κεφάλαια στη διεύρυνση των παγκόσμιων εμπειριών της, στον εμπλουτισμό των δυνατοτήτων της πλατφόρμας της για αναβαθμισμένη εμπειρία αναζήτησης και κράτησης, και στη διεύρυνση και διαφοροποίηση των καναλιών μάρκετινγκ ώστε να προσεγγίσει εκατομμύρια νέους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

"Στο SoftBank Vision Fund είδαμε έναν συνεργάτη με κοινούς μεγάλους στόχους και κοινό όραμα σχετικά με τις αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες προς τις εμπειρίες και όχι την απόκτηση υλικών αγαθών", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της GetYourGuide, Johannes Reck.

Η GetYourGuide έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατ. εισιτήρια για ξεναγήσεις και δραστηριότητες από την πλατφόρμα της. Την περασμένη χρονιά αναγνωρίστηκε από την Fast Company ως η πιο καινοτόμα εταιρία του 2018 λόγω της διεύρυνσης της αποστολής της να επανακαθορίσει την εμπειρία προορισμού μέσα από τα ενυπόγραφα προϊόντα της GetYourGuide Originals, αποκλειστικά επώνυμα προϊόντα που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τουρ οπερέιτορ.

Η κατηγορία προϊόντων Originals καταγράφουν πωλήσεις 40.000 εισιτηρίων και πέτυχαν 30% καλύτερες κριτικές από το μέσο όρο προϊόντων της από τον Αύγουστο του 2018 που λανσαρίστηκαν στην αγορά.

Για το 2019 η GetYourGuide προσδοκά μεγαλύτερη ανάπτυξη και καινοτομία για τα Originals, με τουλάχιστον 25 νέους προορισμούς και σημαντικές βελτιώσεις προϊόντος.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα